ΑΥΤΗ είναι η τύχη που επιφυλάσσει η κυβέρνηση για το Πάρκο Ορεινών Δραστηριοτήτων στη θέση «Σταυρός» Θεοδωριάνων: Μηδενικός προϋπολογισμός στην τροποποίηση του ΠΔΕ (Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων)!
Η τροποποίηση προέρχεται από το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και η υπογραφή του υπουργού Κωστή Χατζηδάκη μπήκε τέλος Δεκεμβρίου, αδειάζοντας όλους όσοι πριν πέντε χρόνια ανακοίνωναν την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης ανάμεσα στο υπουργείο Υποδομών και τον Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων. Και μάλιστα με την συνοδεία φωτογραφίας αλλά και πολλά χαμόγελα ικανοποίησης.
Από τότε έως σήμερα δεν έγινε απολύτως τίποτε από τα εξαγγελλόμενα και τώρα ήρθε η τροποποίηση για να βάλει, όπως όλα δείχνουν, οριστική ταφόπλακα στο μεγάλο όνειρο των Τζουμερκιωτών και κυρίως των Θεοδωριανιτών. Μετατρέπεται κι αυτό σε… θερινής νυκτός!
Ποιό ήταν το ποσό που είχε ανακοινωθεί από τον τότε υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή τον Ιούλιο του 2020; Πέντε εκατομμύρια ευρώ, τα οποία σήμερα μηδενίζει ο Κωστής Χατζηδάκης. Και εις άλλα με υγεία…!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ