ΚΥΚΛΟ περιοδειών σε Ιωάννινα και Άρτα πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) Ευάγγελος Λιόλιος (φωτο), ο οποίος παρεμπιπτόντως ανακοίνωσε την πρόθεση να διεξαχθεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης εφήβων, σε συνεργασία με τον Δήμο, στην πόλη της Άρτας (ρεπορτάζ στη σελίδα των αθλητικών).
Με την ευκαιρία αυτή να σημειώσουμε ότι ο πρόεδρος της ΕΟΚ και πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ του «Προμηθέα» Πατρών, κατάγεται από το χωριό Ψαθοτόπι Άρτας, όπου διαθέτει πατρογονική εστία, το οποίο επισκέπτεται συχνά. Γιατρός ο ίδιος στο επάγγελμα, αλλά και επιτυχημένος επιχειρηματίας, γεννήθηκε στην Πάτρα το 1967, είναι παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών.
Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά και είναι πτυχιούχος Ιατρικής Πανεπιστημίου Πατρών με μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας από το Ελληνικός Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Έχει εξασκήσει την Παιδιατρική για 13 χρόνια ως επιμελητής Α’ στο Κέντρο Υγείας Καλανδρίτσας (από το 2000 έως το 2013), δίνοντας έμφαση στην παιδοπνευμονολογία.
Το 1999 ίδρυσε την εταιρεία Coffee Island, η οποία φτιάχνει τα δικά της χαρμάνια στην Πάτρα και προμηθεύει ένα τεράστιο δίκτυο franchise, που αριθμεί περισσότερα από 400 καταστήματα. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων καφεστίασης στην Ελλάδα. Το 2019 μάλιστα, οι Financial Times συμπεριέλαβαν την επιχείρηση στη λίστα με τις 1.000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ευρώπη.
Καθ’ όλα αυτοδημιούργητος, λοιπόν, επιτυχημένος και φυσικά χρήσιμος για τον τόπο καταγωγής, την Άρτα, υπό την ιδιότητά του ως πρόεδρος της ΕΟΚ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ