Με τον αντιπεριφερειάρχη Άρτας Βασίλη Ψαθά συναντήθηκε (10 Ιανουαρίου) το ΔΣ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας, στον οποίο μετέφεραν τα τοπικά προβλήματα, τα οποία απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό της Διεύθυνσης, καθώς και για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου της.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ΔΣ «από την πλευρά του ο κ. Ψαθάς μάς διαβεβαίωσε ότι από τη θεσμική του θέση θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, στο μέτρο του εφικτού, για την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα που μας απασχολούν».
Στη συνέχεια (11 Ιανουαρίου) το ΔΣ της Ένωσης είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Αρταίων Χριστόφορο Σιαφάκα, με τον οποίο, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση Τύπου «έγινε μια εκτενής και λεπτομερής συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το προσωπικό της Αστυνομίας της Διεύθυνσης Άρτας, όπως η υποστελέχωση και οι ελλείψεις εξοπλισμού.
Από την πλευρά του ο κ. Σιαφάκας μάς διαβεβαίωσε ότι ως νέα Δημοτική Αρχή θα στηρίξει ενεργά και υπεύθυνα το έργο της Αστυνομίας, αλλά και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την απτή βελτίωση των προβλημάτων που απασχολούν τους αστυνομικούς υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ