ΜΕΤΑ την κατάργηση των Νομικών Προσώπων και την ενσωμάτωσή τους στις διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου Αρταίων, αυτό που μάς μεταφέρεται είναι ότι δημιουργείται ένας κάποιος συνωστισμός υπαλλήλων στο Δημαρχείο.
Αν στην εικόνα αυτή προστεθεί και η πολυπληθής παρουσία των αντιδημάρχων, για των οποίων τη στέγαση απαιτούνται δέκα γραφεία, τότε εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς ότι είναι αυτονόητη η στενότητα χώρου που δημιουργείται. Αντιληπτό, βέβαια, γίνεται και από την Δημοτική Αρχή, η οποία πληροφορούμαστε πως εξετάζει τη μεταφορά κάποιων υπηρεσιών σε άλλο κτίριο. Αυτό που ακούγεται για την φιλοξενία τους είναι το κτίριο επί της οδού Ορλάνδου, εκεί δηλαδή που λειτουργεί το Δημοτικό Ωδείο (φωτο).
Όσο για τις υπηρεσίες αυτές περί των οποίων υπάρχει σκέψη για μετακόμιση, πληροφορούμαστε ότι είναι η πρόνοια και η δημοτική αστυνομία.
Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, η Δημοτική Αρχή καλείται να σκεφτεί πάρα πολύ σοβαρά το γεγονός της ελλείψεως πρόσβασης ΑμΕΑ, καθότι δεν υπάρχει. Επομένως, θα πρέπει πρώτα να την εξασφαλίσει και κατόπιν να αποφασίσει τη μεταφορά. Υποθέτουμε πως το έχει κατά νου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ