ΠΡΟΣ πλήρη ολοκλήρωση οδεύει η πρώτη φάση του Open Mall που περιλαμβάνει το τμήμα από την πλατεία Μονοπωλίου έως τον Άγιο Γεώργιο.
Η οδός έχει ήδη πλακοστρωθεί, τοποθετήθηκαν τα δύο συντριβάνια, καθώς επίσης σύστημα wifi, κοινόχρηστα ποδήλατα, ενώ θα δούμε ακόμα να εγκαθίστανται παγκάκια, να φυτεύονται νέα παρτέρια και να μπαίνουν μπάρες στις εισόδους. Πρόκειται για μια πρώτη γεύση ή αν θέλετε τον… πρόλογο της συνολικής διαμόρφωσης που αναμένεται στο κέντρο της πόλης μέσω του Open Mall μετά την διασφάλιση των 9,4 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης.
Υπενθυμίζεται ότι το έργο δημοπρατήθηκε, ανακηρύχθηκε ο ανάδοχος, μπήκαν οι υπογραφές και τώρα περιμένουμε την εγκατάσταση.
Μια αναστάτωση θα προκληθεί και πάλι αλλά ουδέν κακόν αμιγές καλού, που έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι.

Τέλος Ιανουαρίου η β’ φάση του Open Mall
ΑΠΟ εκεί που σταμάτησε η πρώτη φάση δημιουργίας του Open Mall, δηλαδή από το ύψος της πλατείας Μονοπωλίου και προς τα κάτω επί της οδού Σκουφά, πρόκειται να συνεχιστεί η δεύτερη φάση του έργου, προϋπολογισμού 9,4 εκατ. ευρώ.
Αυτό μάς ανέφερε ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας «ΙΛΙΣΣΟΣ» Γιώργος Σταματίου, με τον οποίο επικοινωνήσαμε. Τον ρωτήσαμε, επίσης, πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες, απαντώντας: «Πρώτα ο Θεός… υπολογίζουμε προς τα τέλη Ιανουαρίου». Όχι τίποτε άλλο αλλά να είμαστε προετοιμασμένοι. Και κυρίως βέβαια οι επαγγελματίες του χώρου στον οποίο προβλέπονται οι εργασίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ