ΤΗΝ παραίτησή του από διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων υπέβαλε ο Νίκος Κατσακιώρης (φωτο), ο οποίος αναμένει να γίνει δεκτή από το υπουργείο Υγείας ώστε να ξεκινήσει απρόσκοπτα την ενεργή και από θέση πρώτης γραμμής ενασχόλησή του με την αυτοδιοίκηση.
Ο Νίκος Κατσακιώρης είχε εκλεγεί τον περασμένο Οκτώβριο περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη, ο οποίος τον όρισε αντιπεριφερειάρχη οικονομικών θεμάτων. Κι επειδή δύο καρπούζια δεν χωράνε στην ίδια μασχάλη επέλεξε τον χώρο της αυτοδιοίκησης στον οποίο ενδεχομένως να προσβλέπει περισσότερα στο μέλλον.
Υποδιοικητής στο ίδιο Νοσοκομείο είναι ο Κωνσταντίνος Ντιναλέξης, ο οποίος και προς το παρόν τον αναπληρώνει μέχρι νεωτέρας. Θυμίζουμε πάντως ότι τόσο ο κ. Κατσακιώρης όσο και ο κ. Ντιναλέξης είχαν διατελέσει διοικητές στο Νοσοκομείο Άρτας, με ιδιαίτερα τον πρώτο να έχει διανύσει μια επιτυχημένη θητεία. Αντικειμενικά κρίνοντας, έργο παρουσίασε ο ίδιος και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, παρά το γεγονός ότι κλήθηκε να διαχειριστεί το μεγάλο θέμα της πανδημίας.
Όμως όταν μιλάμε για αξιολόγηση διοικητών σε τέτοιους χώρους, θα πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη και οι ασκούμενες πολιτικές από τις ηγεσίες των υπουργείων που κρατούν και την «μπαγκέτα».
Μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια κινούμενος, λοιπόν, ο Νίκος Κατσακιώρης δεν τα πήγε και άσχημα. Και τώρα σε νέα μονοπάτια μέσα από τον αυτοδιοικητικό στίβο. Τίθεται πλέον υπό την κρίση του λαού της Δυτικής Ελλάδας. Είθε η πορεία του να είναι επιτυχής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ