Δήμος Νικολάου Σκουφά

ΚΑΤΑ τις δημαιρεσίες στον Δήμο Νικολάου Σκουφά, ομόφωνα πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εκλέχθηκε ο Λευτέρης Βαρέλης, όπως επίσης ομόφωνα αντιπρόεδρος εκλέχθηκε από την μείζονα μειοψηφία ο Δημήτριος Ντοκομές και γραμματέας από την ελάσσονα ο Ηλίας Σαπρίκης.
Από τα 25 μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου παρόντες ήταν οι 23, οι οποίοι ψήφισαν παράλληλα και για την Δημαρχιακή Επιτροπή. Από την πλειοψηφία εκλέχθηκαν ο Γεώργιος Βαρέλης, ο Λάμπρος Βλάχος και ο Δημήτριος Δήμος του Αθανασίου. Από τη μείζονα μειοψηφία ο Δημήτριος Δήμος του Κωνσταντίνου και ο Λάμπρος Σερβετάς ύστερα από κλήρωση. Πρόεδρος της Δημαρχιακής Επιτροπής είναι ο δήμαρχος Κώστας Παπασιώζος.
Αντιδήμαρχοι στον ίδιο Δήμο από τον δήμαρχο Κώστα Παπασιώζο ορίστηκαν οι: Απόστολος Δήμος, Διονύσιος Κατσούλης, Ευστάθιος Κακαριάρης, Γεώργιος Μπίζας, Αθανάσιος Παπαθανασίου, Αθανάσιος Σιώζος και Δημήτριος Τσεκούρας (σύνολο επτά).

Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων

Από τις δημαιρεσίες που διεξήχθησαν, πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κεντρ. Τζουμέρκων, αναδείχθηκε η Λαμπρινή Σταμούλη (υποχρεωτικά από την πλειοψηφία), αντιπρόεδρος ο Κώστας Χατζηγιάννης (υποχρεωτικά από μείζονα μειοψηφία) και γραμματέας ο Νικόλαος Ευαγγελής (υποχρεωτικά από ελάσσονα μειοψηφία).
Το Δημοτικό Συμβούλιο αποτελείται από 19 μέλη, παρόντες στις δημαιρεσίες ήταν και οι 19, αναδεικνύοντας ομόφωνα στα αξιώματα και τους τρεις. Όσον αφορά την Δημοτική Επιτροπή, από τον συνδυασμό της πλειοψηφίας εκλέχθηκαν ο Αντώνης Γαλάνης και ο Γεώργιος Στασινός, από τη μείζονα μειοψηφία ο επικεφαλής Γιώργος Αθανασούλας και από την ελάσσονα η επικεφαλής Ερασμία Ζαβιτσάνου. Πρόεδρος είναι ο δήμαρχος Χρήστος Χασιάκος.
Αντιδήμαρχοι από τον δήμαρχο Χρήστο Χασιάκο ορίστηκαν οι εξής: Γεώργιος Στασινός, Ιωάννης Χάϊδος, Αντώνιος Γαλάνης, Παναγιώτης Ριζάκης, Όμηρος Καπέλης (σύνολο πέντε).

Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη

ΣΤΙΣ δημαιρεσίες του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου από την πλειοψηφία εκλέχθηκε ο Νικόλαος Μίγδος, αντιπρόεδρος από τη μείζονα μειοψηφία ο Δημήτριος Γεωργάρας και γραμματέας από την πλειοψηφία, διότι στις εκλογές κατήλθαν μόνο δύο συνδυασμοί, ο Νικόλαος Κουφούλης. Και οι τρεις εκλέχθηκαν ομόφωνα.
Στην Δημαρχιακή Επιτροπή από την πλειοψηφία εκλέχθηκαν ο Βασίλειος Χήτας και ο Ευάγγελος Γρέβιας και από την αντιπολίτευση η επικεφαλής του συνδυασμού Ελευθερία Κοσσυβάκη και ο Ιωάννης Γεωργαλής. Πρόεδρος της Επιτροπής είναι ο δήμαρχος Περικλής Μίγδος.
Αντιδήμαρχοι από τον δήμαρχο Περικλή Μίγδο ορίστηκαν οι: Βασίλειος Χήτας, Παναγιώτης Καλαμπόκης (Δημοτική Ενότητα Καραϊσκάκη), Παναγιώτης Κουτσαλάρας (Δημοτική Ενότητα Ηρακλείας), Ευάγγελος Γρέβιας (Δημοτική Ενότητα Τετραφυλίας), Αιμίλιος Αντωνάκης (πολιτισμού και εθελοντισμού), σύνολο πέντε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ