ΜΕΣΑ σε λίγες γραμμές ο εκλεγείς μέσω δημαιρεσιών πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Νικολάου Σκουφά Λευτέρης Βαρέλης συνόψισε με απόλυτη ακρίβεια όλα όσα καλείται να κάνει «σημαία» ώστε να σταθεί αντάξιος των προσδοκιών στις απαιτήσεις που απορρέουν από την λειτουργία του κορυφαίου αυτοδιοικητικού οργάνου.
Στην σύντομη ομιλία μετά την εκλογή του, αφού πρώτα ευχαρίστησε τον δήμαρχο Κώστα Παπασιώζο που του εμπιστεύθηκε το ύπατο αυτό αξίωμα, όπως και τον καθένα σύμβουλο ξεχωριστά για την τιμή να τον ψηφίσουν ομόφωνα, απεφάνθη: «Η αυξημένη πλειοψηφία και των τριών μελών του Συμβουλίου εκλαμβάνεται ως αυξημένο αίσθημα ευθύνης ώστε να ανταποκριθούμε συλλογικά στα καθήκοντά μας. Δέσμευσή μου είναι ότι από σήμερα θα είμαι πρόεδρος όλου του Δημοτικού Συμβουλίου χωρίς διακρίσεις, τηρώντας με ευλάβεια την ισχύουσα νομοθεσία και τον κανονισμό λειτουργίας με βάση τις αρχές της ισονομίας αλλά και με απόλυτη αυστηρότητα. Εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο. Είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος πως τόσο ο νέος δήμαρχος και η νέα Δημοτική Αρχή όσο και το σύνολο του Δημοτικού Συμβουλίου θα σταθούμε αντάξιοι των προκλήσεων που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε. Οι συνδημότες μας έχουν ιδιαίτερα αυξημένες προσδοκίες, απέναντι στις οποίες είμαστε σίγουροι πως θα ανταποκρι- θούμε επαρκώς».
Τα είπε όλα ο πρόεδρος Λευτέρης Βαρέλης, που κατά τη γνώμη μας αποτέλεσε την καλύτερη επιλογή του δημάρχου Κώστα Παπασιώζου για την κορυφαία αυτή αυτοδιοικητική θέση. Από την οποία εν πολλοίς κρίνονται και οι δημοκρατικές αξίες εν τω συνόλω του Δήμου.
Αν μη τι άλλο ο Λευτέρης Βαρέλης είναι ένας από τους θεματοφύλακές τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ