ΜΠΟΡΕΙ στη νέα αυτοδιοικητική περίοδο που ξεκίνησε από την 1η Ιανουαρίου 2024 να απουσιάζει από το τιμόνι μεταξύ των τεσσάρων Δήμων του νομού εκπρόσωπος του ωραίου φύλου, όμως το κενό αναπληρώνεται κάπως από την εκλογή της Λαμπρινής Σταμούλη στη θέση προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων.
Είναι η μοναδική γυναίκα πρόεδρος στο κορυφαίο αυτοδιοικητικό όργανο και μάλιστα σε έναν ορεινό Δήμο που θλιβερό διακριτικό του γνώρισμα είναι η γήρανση του πληθυσμού.
Παρόλα αυτά υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι επιμένουν να… φυλάττουν Θερμοπύλες και μια εξ αυτών είναι και η Λαμπρινή Σταμούλη, η οποία δραστηριοποιείται έντονα στην περιοχή ως αποτέλεσμα και της ιδιαίτερης αγάπης της προς αυτή.
Η ίδια είναι πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Άη Μάρκος» Μελισσουργών, συμβάλλοντας τα μάλα ώστε να διατηρείται άσβεστος ο πολιτισμός αλλά και η παράδοση του τόπου. Το μαρτυρούν, άλλωστε, οι πολλές και ανάμεσα σ’ αυτές αρκετές από τις ξεχωριστές εκδηλώσεις κυρίως του καλοκαιριού και όχι μόνο. Από τη θέση της ως προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου είναι πανέτοιμη να προσφέρει με όλες τις δυνάμεις της σ’ ολόκληρο τον Δήμο, στέλνοντας το μήνυμα ότι τίποτε δεν έχει χαθεί ακόμα και πως μπορούν να γίνουν πολλά για το ξαναζωντάνεμα των πανέμορφων χωριών των Τζουμέρκων. Διότι το αξίζουν πραγματικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ