Με απόφαση του περιφερειάρχη Ηπείρου Αλ. Καχριμάνη ορίστηκαν θεματικοί αντιπεριφερειάρχες, με τις αντίστοιχες αρμοδιότητες οι εξής περιφερειακοί σύμβουλοι:
Βασίλειος Γοργόλης για θέματα του Τομέα Περιβάλλοντος. Ελένη Περιστέρη για θέματα του Τομέα της Δημόσιας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Πρόεδρος Γαϊτανίδης για θέματα του Τομέα Αγροτικής Οικονομίας. Αναστασία Σίμου για θέματα του Τομέα Προώθησης Τοπικών Προϊόντων. Νικόλαος Παπαγρηγορίου για θέματα του Τομέα Αλιείας και Ιχθυοκαλλιεργειών. Αναστάσιος Δράκος για θέματα του Τομέα Εμπορίου και Απασχόλησης. Ηλίας Γκαρτζονίκας για θέματα του Τομέα Πολιτισμού. Χαρίλαος Λαζάνης για τον τομέα Αθλητισμού, Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης. Σταυρούλα Τσιάρα Σταυρούλα (άμισθη αντιπεριφερειάρχης) για θέματα του Τομέα Δημόσιας Υγείας και Διασύνδεσης με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Κωνσταντίνος Κίτσιος Κωνσταντίνος (άμισθος αντιπεριφερειάρχης) για θέματα του Τομέα Εθελοντισμού και Αλληλεγγύης. Αικατερίνη Αρλέτου Αικατερίνη (άμισθη αντιπεριφερειάρχης) για θέματα του Τομέα Ανάπτυξης των Ορεινών Όγκων (σύνολο εννιά). Η θητεία των ανωτέρω αναφερομένων αντιπεριφερειαρχών ορίζεται από 1η
Ιανουαρίου 2024 έως 31η Δεκεμβρίου 2024.
Επίσης ορίστηκαν εντεταλμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι οι: Γκογκάκη Μαργαρίτα με αρμοδιότητες για θέματα των Κοινωνικής Πρόνοιας και συνοχής. Γκαμπρέλας Δημήτριος με αρμοδιότητες για θέματα που αφορούν την ιστορική περιοχή του Σουλίου και την υλοποίηση έργων και παρεμβάσεων στην ίδια περιοχή. Κατέρης Ιωάννης με αρμοδιότητα τα θέματα Ανάπτυξης Προστατευόμενης Περιοχής Αμβρακικού. Τσοβίλης Ευάγγελος με αρμοδιότητες για θέματα που αφορούν την τουριστική παράκτια περιοχή της Περιφέρειας Ηπείρου και την ανάπτυξή της. Παπαρούσης Χριστόδουλος με αρμοδιότητες για θέματα Καινοτομίας και Εξωστρέφειας. Σπύρου Νικόλαος για θέματα λειτουργίας και εκσυγχρονισμού Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων. Μητροκώστα Παναγιώτα με αρμοδιότητες για θέματα Παραμεθορίων Περιοχών και συνεργασίας με τους αρμόδιους Κρατικούς Φορείς και Σώματα Ασφαλείας (σύνολο επτά).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ