Μετά από ενδοπαραταξιακές εκλογές επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωτική Πορεία» Δήμου Νικ. Σκουφά (πρώην επικεφαλής η Ροζίνα Βαβέτση) αναδείχθηκε ο Δημήτρης Δήμος (φωτο, τέως αντιδήμαρχος).
Μετά την εκλογή του ο Δημ. Δήμος δήλωσε: «Με αφορμή τις ενδοπαραταξιακές εκλογές στο συνδυασμό μας “Ενωτική Πορεία” του Δήμου Νικ. Σκουφά αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου δημοτικούς συμβούλους για την τιμή να με επιλέξουν επικεφαλής της παράταξής μας. Η γόνιμη αντιπολίτευση αποτελεί ένα εξίσου σημαντικό κομμάτι της τοπικής αυτοδιοίκησης. Θα σταθούμε δίπλα στους δημότες μας με ήθος και αξιοπρέπεια και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και από αυτή τη θέση για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας.
Άλλωστε, ως παράταξη, δουλέψαμε όλα αυτά τα χρόνια με γνώμονα το καλό και το συμφέρον των δημοτών μας και έμπρακτη απόδειξη είναι τα πάμπολλα έργα που εντάξαμε για το Δήμο και τους ανθρώπους του. Εγώ και οι συνεργάτες μου θα είμαστε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε. Να έχουμε όλοι μια καλή και δημιουργική θητεία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ