Ο Χρήστος Παπανικολάου (φωτο), φαρμακοποιός, επιλέχθηκε από τον δήμαρχο Χριστόφορο Σιαφάκα για τη θέση γενικού γραμματέα του Δήμου Αρταίων, τον οποίο παρουσίασε παράλληλα με τους δέκα αντιδημάρχους τους οποίους όρισε.
Την επιλογή συνόδευσε και με ένα βιογραφικό του που δείχνει να είναι πλούσιο, πλην όμως υπάρχουν κάποια κενά, τα οποία νομίζουμε ότι χρειάζονται συμπληρώσεις. Διότι, πέραν των άλλων, βιογραφικό σημαίνει γνωριμία του επιλεγέντος με τους πολίτες, που διαβάζοντάς το θέλουν να μάθουν περισσότερα.
Γινόμαστε περισσότερο συγκεκριμένοι: Σημειώνεται επί παραδείγματι ότι «έχει εργαστεί στο Γραφείο Τύπου του υπουργού Οικονομικών». Δεν θα ήταν χρήσιμο να συμπληρώσει το όνομα του υπουργού και συνάμα επί ποιάς κυβερνήσεως; Σημειώνεται, εξάλλου, πως «έχει εργαστεί ως μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο του υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων». Ποιανού ακριβώς υπουργού (όνομα) και επί ποιάς κυβερνήσεως; Σημειώνεται επιπλέον: «Έχει διατελέσει επιστημονικός συνεργάτης στην Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας». Σε ποιά περίοδο και επί ποιάς κυβερνήσεως; Σημειώνεται επίσης: «Έχει εργαστεί ως σύμβουλος επικοινωνίας σε ΜΜΕ για θέματα Υγείας». Σε ποιά ακριβώς ΜΜΕ;
Διευκρινίζουμε πως δεν αμφισβητούμε την ενασχόλησή του με τους τομείς στους οποίους γίνεται αναφορά, ούτε το έργο που κατά καιρούς έχει αναλάβει και παρήγαγε. Απλά οι συστάσεις του θα ήταν περισσότερο ακριβείς χάρη καλύτερης γνωριμίας, διότι πρόκειται για δημόσιο πρόσωπο του τοπικού αυτοδιοικητικού βίου. Ως άνθρωπος – μεταξύ άλλων – και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης έχουμε την εντύπωση ότι θα συμφωνεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ