Σεβασμιότατε τα σέβη μου. Επανέρχομαι και ζητώ από την αγιοσύνη σας να καλέσετε βουλευτές, Περιφέρεια, δημάρχους για το νομό μας που είναι ουραγός, και να τους ρωτήσετε: «Τι πράξατε, κυρίες και κύριοι, για την Άρτα; Πρωτίστως, τι πράξατε για την ένταξη του νομού μας στην Ουνέσκο;».
Κάπου τριάντα χρόνια, ήμουν νιός, έγραφα, παρακαλούσα φορείς, θεσμούς… Τίποτα. Όταν βλέπω την Άρτα να αδιαφορεί παντελώς για την ανάπτυξή της δεν οργίζομαι αλλά θλίβομαι για τους ανθρώπους που έφεραν τον νομό μου (μας) μέχρι σήμερα (Δευτέρα 11ης Δεκεμβρίου 2023) και…
Προ των εκλογών αλλιώς και διαφορετικά εμφανίζονται μετά. Δηλαδή σαν τσάροι, χαλίφηδες με ύφος «καρδιναλίου». Αρνητές σε κάθε υπόμνημα του λαού… Δεν.. Δεν… Δεν.
Σεβάσμιε ιεράρχα, απευθύνομαι σε σας. Μεγάλους σταυρούς και προσκυνήματα δεν κάνω. Φωνάξτε τους έναν – έναν, μια – μια. «Σας ακούω. Τι κάνατε τόσα χρόνια για την είσοδο της Άρτας στην Ουνέσκο; Σας ακούω». Εκεί θα αποκαλυφθεί η γύμνια τους, δέσποτα.
Σας παρακαλώ σεβασμιότατε, οι καιροί δεν περιμένουν. Η Άρτα μου (μας) όλο και βυθίζεται. Ουραγός. Μόνο η αγιοσύνη σας μπορεί. Γίνετε εσείς ο μπροστάρης. Ευελπιστώ. Τα σέβη μου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ