Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη από τον Δήμο Αρταίων η καθιερωμένη ετήσια τελετή βράβευσης των αριστούχων μαθητών, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Πρόκειται για εκδήλωση αφιερωμένη στους μαθητές που ξεκίνησε και έγινε θεσμός επί δημαρχίας Χρήστου Τσιρογιάννη. Η βράβευση των έξι μαθητών που περιλάμβανε τιμητικό έπαινο αλλά και αναμνηστικό χρηστικό δώρο, αφορούσε τους μαθητές και μαθήτριες λυκείων του Δήμου Αρταίων που διακρίθηκαν στις πανελλαδικές εξετάσεις με βαθμό πρόσβασης άνω των 18.000 μορίων και εισήχθησαν την περσινή χρονιά σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Ως αριστεύσαντες ορίζονται αυτοί οι οποίοι έχουν μέσο όρο βαθμολογίας στο απολυτήριο λυκείου 18.1 και άνω και συγκέντρωσαν βαθμολογία κατά μέσο όρο άνω των 72 μορίων με άριστα το 80 στα τέσσερα βασικά μαθήματα γενικής παιδείας στις πανελλαδικές εξετάσεις. Την λίστα των βραβευθέντων φοιτητών κάθε χρόνο επιμελείται και αποστέλλει η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας στο τμήμα Παιδείας του Δήμου. Οι μαθητές που βραβεύτηκαν είναι οι εξής με αλφαβητική σειρά: Δαβή Μαρία – Ευαγγελία, Ντζουβάρα Αγγελική, Παπαποστόλη Πολυξένη, Παπακίτσος Ελευθέριος, Τζαρής Οδυσσέας, Φασιάς Λουκάς.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο αντιδήμαρχος Παιδείας Δημήτρης Σφήκας, δήλωσε: «Είστε η νέα γενιά της Άρτας και είμαστε υπερήφανοι για όλους εσάς. Εύχομαι ο επαγγελματικός σας βίος να ξεκινήσει και να ανθίσει στην πόλη μας. Ως Δημοτική Αρχή ήμασταν δίπλα σε όλα τα παιδιά, προσπαθώντας να συνδράμουμε τις επιτυχίες και την προσπάθειά τους με κάθε τρόπο».
Στη βράβευση, εκτός από τους μαθητές συμμετείχαν ο δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, οι αντιδήμαρχοι, Παιδείας Δημήτρης Σφήκας, Οικονομικών και Πολιτισμού, Νίκος Λιόντος, η γενική γραμματέας του Δήμου Εύη Βασιλάκη, διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Παρασκευή Χαμπηλομάτη, ο προϊστάμενος Εκπαιδευτικών Θεμάτων Ιωάννης Ζαχαρέλος, ο διευθυντής του 3ου λυκείου Άρτας Κώστας Κωσταβασίλης, η διευθύντρια του 2ου λυκείου Άρτας Ζωίτσα Μάλλιου και ο διευθυντής του 1ου πρωινού ΕΠΑΛ Άρτας Σταύρος Μπαρδάκας, οι οποίοι με την σειρά τους χαιρέτησαν και συνεχάρησαν όλα τα παιδιά για την επιτυχία τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ