Με μια μπασκετική έκπληξη έκλεισε το 2023 η Ακαδημία του ΒΑΟ (Βυζαντινός Αθλητικός Όμιλος), που για μια ακόμα φορά προσέφερε άλλο ένα ταξίδι γεμάτο μπάσκετ.
Πρώτος σταθμός το Μουσείο της ΧΑΝΘ που κάθε άνθρωπος που ασχολείται με το μπάσκετ πρέπει να το δει από κοντά. Τα παιδιά ξεναγήθηκαν στους χώρους του Μουσείου και ακολούθησαν νοερά την πορεία του αθλήματος από τις απαρχές του έως τις ημέρες μας.
Επόμενο σταθμό αποτέλεσε το ιστορικό γήπεδο Ιβανώφειο του Ηρακλή που εκεί είχαν την ευκαιρία να παίξουν φιλικούς αγώνες με τα αντίστοιχα τμήματα της ομάδας της Θεσσαλονίκης και μάλιστα αντιμετωπίζοντας ένα δικό μας παιδί, το οποίο αγωνίζεται με τα χρώματα του «Γηραιού», Ανδρέα Τσίκο.
Τελευταίος σταθμός το Αλεξάνδρειο, όπου τα παιδιά του ΒΑΟ είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά ευρωπαϊκό αγώνα ανάμεσα στον Άρη και τη Σλασκ, ζώντας αυτή την μοναδική εμπειρία..
Η χαρά όλων ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των γονέων, αθλητών και προπονητών. Όλη μαζί η οικογένεια του Βυζαντινού έκλεισε τη χρονιά μπασκετικά όπως όλα αυτά τα χρόνια, δίνοντας την ευκαιρία σ’ όλα τα παιδιά να ζήσουν στιγμές μοναδικές που θα τις θυμούνται για πάντα.
Με ανακοίνωσή του ο ΒΑΟ ευχαριστεί θερμά της διοικήσεις και τους προπονητές της ΧΑΝΘ, του Ηρακλή και του Άρη για την φιλοξενία της ακαδημίας του. Ευχαριστεί επίσης, τους γονείς και όλα τα παιδιά που έδωσαν βροντερό παρών σε άλλη μία εκδήλωση του Συλλόγου ευχόμενος καλή χρονιά σε όλους με υγεία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ