ΜΕ γεύμα παραμονή Πρωτοχρονιάς στο «Μαμαλάκη» επί της πλατείας Μονοπωλίου στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ έκλεισε τον κύκλο της 9ετούς θητείας του ως δημάρχου Αρταίων ο Χρήστος Τσιρογιάννης, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να τους ευχαριστήσει για την συνεργασία που είχαν.
Εκτός από τους δημοσιογράφους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση παρόντες ήταν επίσης αντιδήμαρχοι της μέχρι πρότινος Δημοτικής Αρχής, σύμβουλοι του συνδυασμού (πρώην και νυν) και στενοί συνεργάτες του Χρήστου Τσιρογιάννη. Η συζήτηση ήταν χαλαρή, ενώ χαρακτηριστικό της ομήγυρης ήταν και η καλή διάθεση εκ μέρους όλων.
Ο απελθών δήμαρχος προσέφερε σ’ όλους τους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ από ένα στικάκι σε σχήμα κλειδιού, στο οποίο εμπεριέχονται ονομαστικά 131 έργα, τα οποία είτε παραδόθηκαν είτε βρίσκονται στο στάδιο της μελέτης είτε είναι συμβασιοποιημένα. Είναι το ίδιο που πριν λίγο είχε δώσει στο νέο δήμαρχο Αρταίων Χριστόφορο Σιαφάκα παράλληλα με τα κλειδιά του Δημαρχείου.
Στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν οι δημοσιογράφοι: «Από τον «Τ» ο Βασίλης Παππάς, από το site «arta2day» η Μαρία Παπαθεοδώρου, από τον ART TV ο Ηλίας Γκανιάτσας, η Βίκυ Ευαγγελίου, η Αλεξάνδρα Αγγέλη και ο σχολιαστής Βαγγέλης Πήχας, από την εφημερίδα «ΑΠΟΨΗ» ο Γιάννης Καϊντάσης.
Εκτός από τον απελθόντα δήμαρχο Χρήστο Τσιρογιάννη και την σύζυγό του Κωνσταντίνα Κωνσταντάκη, παραβρέθηκαν επίσης: Οι πρώην αντιδήμαρχοι Σωτήρης Χρηστούλης, Νίκος Λιόντος, Δημήτρης Σφήκας, ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Τράμπας μετά της συζύγου του Λένας Μπανταλούκα (δικηγόρος και γραμματέας Συλλόγου «ΣΚΟΥΦΑΣ»), ο νεοεκλεγείς σύμβουλος Γιώργος Σιλιόγκας (καρδιολόγος), η υποψήφια του συνδυασμού «Αρτινών Συνεργασία» Τέρυ Φακίτσα (δικηγόρος), μετά του συζύγου της Κώστα Βούλγαρη, η υποψήφια του ίδιου συνδυασμού Βίκυ Βασιλάκη – Μητρογεώργου, ο σύμβουλος, πρώην και νυν, της τοπικής κοινότητας Αρταίων Γιώργος Γιαννούλης, η πρώην γενική γραμματέας του Δήμου Εύη Βασιλάκη και η ειδική συνεργάτιδα του δημάρχου Άννα Κουτρούμπα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ