Με ανακοίνωση του πολιτικού του γραφείου ο Γιώργος Στύλιος, βουλευτής Άρτας της ΝΔ, αναφέρεται στο νέο υλικοτεχνικό εξοπλισμό σε συνολικά επτά σχολικές μονάδες του νομού που παρέδωσε η Εταιρεία Κτιριακές Υποδομές ΑΕ.
Στην ανακοίνωση τονίζεται συγκεκριμένα: «Έπειτα από αίτημά που είχαν υποβάλει τα σχολεία με βάση τις ανάγκες τους, η Εταιρεία ενίσχυσε τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας με εξοπλισμό που αφορά: Ένα νηπιαγωγείο, δύο δημοτικά σχολεία, ένα γυμνάσιο, ένα λύκειο και το Ενιαίο Επαγγελματικό γυμνάσιο – λύκειο Άρτας (ΕΝΕΕΓΥ-Λ).
Στον εξοπλισμό που παραδόθηκε περιλαμβάνονται: 13 βιβλιοθήκες, 22 γραφεία διαφόρων τύπων, τέσσερις έδρες διδασκαλίας, 11 πίνακες διαφόρων τύπων, 50 θρανία και 60 καθίσματα διαφόρων τύπων, δύο παγκάκια, 40 καθίσματα ταπετσαρίας, πέντε παιδαγωγικά παιχνίδια, δύο παιχνίδια μαθηματικής σκέψης, τρία παιχνίδια συσχετισμού και εξέλιξης, τέσσερις χαρτοθήκες και μια κασετίνα παιδαγωγικού υλικού.
Το υλικό διανεμήθηκε ως εξής: Στο 10ο νηπιαγωγείο, στο 1ο δημοτικό σχολείο, στο δημοτικό σχολείο Κομποτίου, στο γυμνάσιο και λύκειο Παναγιάς Διασέλλου, στο λύκειο Κομποτίου και στο ΕΝΕΕΓΥΛ».
Σε δήλωσή του ο Γιώργος Στύλιος, ανα-φέρει: «Η ενίσχυση της παιδείας και η βελτίωση των σχολικών υποδομών του νομού αποτελεί προτεραιότητα για μένα. Γι’ αυτό και από την πρώτη στιγμή υποστήριξα το αίτημα των σχολείων της Άρτας προς την Εταιρεία Κτιριακές Υποδομές. Η προσπάθεια για όλο και καλύτερα σχολεία δεν σταματά εδώ. Είναι μια μάχη διαρκής. Δίπλα στη νέα γενιά. Δίπλα στους πολίτες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ