ΤΟ διήμερο Πέμπτη 15 και Παρασκευή 16 Μαρτίου 2024 στην Άρτα θα σημειωθεί ένα μεγάλο γεγονός, το οποίο ξεπερνά όχι μόνο τα δικά μας αλλά και τα σύνορα της χώρας μας.
Ο λόγος για το Συνέδριο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού που φέρει τον τίτλο «Καινοτομία – Εκπαίδευση και δια Βίου Μάθηση στον 21ο αιώνα», του οποίου συνδιοργανωτές είναι 16 Πανεπιστήμια και οργανισμοί εκπαίδευσης από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς επίσης οι Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης Ηπείρου και Ιονίων Νήσων, το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, δέκα Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από αντίστοιχους της χώρας και ο Σύλλογος «ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ» Άρτας.
Πρόκειται για εγχείρημα που απαιτεί τόλμη και αποφασιστικότητα, που απ’ ότι φαίνεται διαθέτει η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Και μόνο να συντονίσει κανείς όλους αυτούς τους εμπλεκόμενους αρκεί για να αντιληφθούμε το μέγεθος της προσπάθειας.
Είναι ένα μεγάλο στοίχημα για την διευθύντρια Κλεοπάτρα Βασιλείου (φωτο) που αν κρίνουμε από την έντονη δραστηριότητα που διαχρονικά επιδεικνύει στον χώρο της εκπαίδευσης, πρόβλεψή μας είναι ότι θα το κερδίσει. Το έχει πάρει πολύ ζεστά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ