Με επιστολή της η διεύθυνση του οκταθέσιου δημοτικού σχολείου Κωστακιών Άρτας, εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων και των μαθητών/τριών του σχολείου, εκφράζει τις ευχαριστίες για την δωρεά ενός αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή.
Τις ευχαριστίες μεταφέρει προς την εταιρεία παραγωγής τροφίμων «ΚΕΦΗΣ ΑΕ» και ιδιαίτερα, όπως αναφέρει «προς τον πρόεδρο και τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Νικόλαο Κέφη και κ. Παντελή Κέφη. Η άμεση ευαισθητοποίηση της εταιρείας όπως εκφράστηκε μέσω της ευγενικής της προσφοράς, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης.
Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Κωστακιών και τον πρόεδρό του κ. Λάμπρο Φλώρο για την αγαστή συνεργασία και τη συνδρομή στην ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των μαθητών/τριών και του προσωπικού του σχολείου μας. Τέτοιου είδους ενέργειες, οι οποίες αποδεικνύουν με τον πιο εμφατικό τρόπο πως με ομαδικό πνεύμα και αίσθημα αλτρουισμού μπορούν να επιτευχθούν πολλά προς όφελος της εκπαιδευτικής κοινότητας, πρέπει να αναδεικνύονται και να αποτελούν παραδείγματα προς μίμηση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ