ΣΤΟ «Piccadilly House», στο ξενοδοχείο που βρίσκεται επί της οδού Σκουφά, έγινε η συνάντηση των εκλεγμένων δημοτικών και τοπικών συμβούλων του συνδυασμού «Αρτινών Συνεργασία», στην οποία ο επικεφαλής Χρήστος Τσιρογιάννης μετέφερε τις βασικές κατευθύνσεις για την άσκηση πολιτικής από τη θέση της μείζονος μειοψηφίας.
Σαφής, ωστόσο, εμφανίστηκε και ως προς τις προσωπικές του επιλογές, διότι, όπως είπε «ακούγονται διάφορα. Ότι θα πάω στην Αθήνα, στα Ιωάννινα και δεν ξέρω που αλλού…». Στο σημείο αυτό, λοιπόν, ξεκαθάρισε με την εξής φράση: «Θα είμαι εδώ και δεν συνταξιοδοτούμαι από την πολιτική». Παράλληλα τόνισε για μια ακόμα φορά με έμφαση ότι «θα υποστηρίζουμε το έργο που έχει παραχθεί στα εννιά χρόνια της θητείας μας, το οποίο άλλωστε είναι εμφανές και εμείς θεωρούμε πολύ μεγάλο. Τίθεται ως στοιχείο σύγκρισης με αυτό που καλείται να παράξει η νέα Δημοτική Αρχή και με το πέρας της θητείας της οι Αρτινοί πολίτες θα είναι εις θέση να μάς αξιολογήσουν».
Όσον αφορά την άσκηση αντιπολίτευσης, επισήμανε ότι «πεδίο θα αποτελέσει τόσο το Δημοτικό Συμβούλιο όσο και η ίδια η κοινωνία. Σε κάθε περίπτωση θα είμαστε δίπλα στους συνδημότες μας»! Σύμβουλοι, εν τω μεταξύ, που παρέστησαν ήταν ιδιαιτέρως εκδηλωτικοί. «Δήμαρχε» του είπαν «εμείς εσένα θέλουμε στο τιμόνι». Με τον ίδιο να αντιτείνει: «Ναι, εδώ θα είμαστε όλοι».
Από άλλη θέση, ως εκ τούτου, την επόμενη πενταετία αλλά με την ίδια αποφασιστικότητα για τα συμφέροντα του Δήμου, απ’ ότι διαφάνηκε μέσα από τα λεγόμενά του. Το διακρίναμε αυτό άλλωστε και από συνομιλίες που είχαμε με τους εκλεγμένους συμβούλους που σχεδόν στο σύνολό τους βρέθηκαν στη συνάντηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ