ΑΚΟΜΑ δεν απέστειλαν από τα κεντρικά του ΠΑΣΟΚ το κείμενο για την αναπλήρωση των παραιτηθέντων Αλέξη Σερέτη (γραμματέα) και Μάρως Νάκα από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Άρτας ώστε να καλυφθούν τα κενά.
Υπενθυμίζεται ότι πρώτος επιλαχών είναι ο Κώστας Γκίζας, ακολουθεί ο Γιώργος Παπαμιχαήλ κατόπιν η Αντιγόνη Πριοβόλου. Αυτό που στη ΝΕ αναμένουν να διευκρινιστεί είναι αν λόγω ποσόστωσης την δεύτερη κενή θέση θα καλύψει η Αντιγόνη Πριοβόλου ή θα ακολουθηθεί η σειρά με τον δεύτερο επιλαχόντα Γ. Παπαμιχαήλ, διότι ο Κ. Γκίζας έτσι κι αλλιώς εισέρχεται στη Νομαρχιακή Επιτροπή.
Σε επίπεδο οργάνωσης ο Νίκος Λίγκας (φωτο) είναι αυτός που εξουσιοδοτήθηκε από τα μέλη της ΝΕ να φέρει εις πέρας τις διαδικασίες. Μόλις παρασχεθούν οι διευκρινίσεις από την κεντρική κομματική διοίκηση, είναι ο ίδιος που θα συγκαλέσει τα μέλη της ΝΕ για την ανάδειξη του νέου γραμματέα. Ενώ παράλληλα είναι και ο ίδιος που έχει εκδηλώσει φανερά το ενδιαφέρον να ηγηθεί της οργάνωσης στο νομό. Μένει να δούμε αν θα διεκδικήσει τη θέση με ή χωρίς αντίπαλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ