ΑΠΟ το «στρατόπεδο» του νέου δημάρχου Αρταίων Χριστόφορου Σιαφάκα (φωτο) αυτό που πληροφορούμαστε είναι ότι μετά τις συναντήσεις του με όλους τούς υποψηφίους του συνδυασμού «Άρτα υπεύθυνα Μαζί», αλλά και με τους εκλεγμένους συμβούλους στη συνέχεια, άρχισε να συζητά με τον καθένα ξεχωριστά.
Αυτό που μαθαίνουμε είναι πως διερευνά τις προθέσεις όσο και τις διαθέσεις περί των αξιωμάτων, χωρίς να κάνει γνωστές τις τελικές του αποφάσεις. Κρατά μόνο σημειώσεις διατηρώντας επτασφράγιστο μυστικό τις οριστικές επιλογές για τους έξι αντιδημάρχους που θα ορίσει, τον πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου που θα υποδείξει, το όνομα του γενικού γραμματέα και των υπόλοιπων θέσεων ευθύνης.
Αξιόπιστες πηγές αναφέρουν προς τον «Τ», ότι στο σχήμα με το οποίο θα πορευτεί κατά την πρώτη περίοδο της θητείας θα καταλήξει μετά τις 15 Δεκεμβρίου και πως οι ανακοινώσεις αναμένονται μετά την ορκωμοσία που ορίστηκε για το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στην αίθουσα του Συλλόγου «ΣΚΟΥΦΑΣ». Αυτό, επίσης, που πληροφορούμαστε είναι πως όλα όσα ακούγονται περί ονομάτων στα διάφορα στέκια και μεταξύ πολιτών, δεν ισχύουν.
Εν αναμονή, επομένως, των… αποκαλυπτηρίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ