ΣΕ ύπατο συνδικαλιστικό αξίωμα έφτασε ο ταχυδρομικός Γιώργος Γκόγκας, του οποίου αναγνωρίστηκαν πανελλαδικά οι συνεπείς αγώνες στον κλάδο του, καθώς επίσης η μαχητικότητα, η αδιάλειπτη προσήλωση και ανυποχώρητη δράση υπέρ των δικαίων των συναδέλφων του αλλά και του χώρου που εκπροσωπεί.
Ο φίλος Γιώργος, λοιπόν, στις εκλογές που διεξήχθησαν μετά το συνέδριο της ΠΟΣΤ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ταχυδρομικών) στις 19, 20 και 21 Οκτωβρίου, αναδείχθηκε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της που αποτελείται από 35 μέλη.
Και για να αντιληφθεί κανείς το μέγεθος αυτής της επιτυχίας αρκεί να σάς πούμε ότι είναι ο μοναδικός που εκλέχθηκε απ’ όλη την Ήπειρο. Από το Σωματείο των ΕΛΤΑ Άρτας δηλαδή στην κορυφή της πυραμίδας του πανελλήνιου συνδικαλιστικού οργάνου.
Κάτι άλλο που κάνει ξεχωριστή αυτή την διάκριση είναι ότι ουδείς από την Άρτα έφτασε ποτέ τόσο ψηλά. Ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και την εμπιστοσύνη των συναδέλφων του ταχυδρομικών στο νομό, οι οποίοι επιβραβεύοντας τις προσπάθειές του τον αναδεικνύουν πρόεδρο του Σωματείου επί σειρά ετών. Όσο για την θητεία του ΔΣ με πρόεδρο την Βάνια Ανδρέου, μια δυναμική συνδικαλίστρια, η διάρκειά της είναι τριετής.
Με την συνέπεια που τον διακρίνει μένουμε με την βεβαιότητα ότι ο Γιώργος Γκόγκας θα ανταποκριθεί πλήρως και στα νέα του καθήκοντα. Θα απαιτηθεί να απουσιάζει μια φορά στον ενάμισι μήνα για τις ανάγκες των συνεδριάσεων του ΔΣ από την αγαπημένη του Άρτα αλλά τι να κάνει… το καθήκον πάνω απ’ όλα. Φίλε Γιώργο ο «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ» σου εύχεται καλή επιτυχία. Και εις ανώτερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ