ΜΠΟΡΕΙ μεν στον προϋπολογισμό, στο τεχνικό πρόγραμμα και τα Νομικά Πρόσωπα για τα οποία ελήφθη ήδη απόφαση, την «σφραγίδα» να βάζει η επερχόμενη Δημοτική Αρχή, όμως το έργο στον Δήμο Αρταίων για αρκετές από τις δραστηριότητες συνεχίζεται από τη νυν.
Παράδειγμα αποτελεί ο χριστουγεννιάτικος και πρωτοχρονιάτικος στολισμός της πόλης και των χωριών, καθώς και οι εκδηλώσεις που προγραμματίζονται. Ο αντιδήμαρχος επί των οικονομικών και του πολιτισμού Νίκος Λιόντος, μαθαίνουμε ότι καταστρώνει ήδη τα σχέδια χωρίς να επηρεάζεται καθόλου από το αποτέλεσμα των εκλογών. Στόχος της νυν Δημοτικής Αρχής είναι να γίνουν παρεμβάσεις που θα συντελέσουν έτσι ώστε να δημιουργηθεί η κατάλληλη εορταστική ατμό- σφαιρα για να τη χαρούν μεγάλοι και ιδιαιτέρως τα παιδιά.
Απ’ ότι μάς αναφέρεται οι εκδηλώσεις θα είναι και φέτος πλούσιες, όμως όσον αφορά την διακόσμηση αναμένεται να είναι κάπως πιο λιτή σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια για να μην θεωρηθεί ότι γίνεται σπατάλη εν μέσω μεταβατικής περιόδου.
Σε κάθε περίπτωση, όμως, εορταστικός τόνος θα δοθεί, συμβάλλοντας από την πλευρά τους και οι επαγγελματίες της αγοράς. Άλλωστε, απ’ ότι αντιλαμβανόμαστε, το αποχαιρετιστήριο από την θέση Αρχής για την απερχόμενη δημοτική διοίκηση είναι ο συνδυασμός με μια ακόμα καλή εικόνα που θα θελήσει να φανεί πίσω της. Ωσάν μια τελετή παράδοσης προς τον Αρτινό λαό ας πούμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ