Με ανακοίνωσή της, η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ (Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας) Τμήματος Ηπείρου διαφωνεί και αντιτίθεται στις περισσότερες διατάξεις του νέου φορολογικού νομοσχεδίου και ιδίως σε εκείνες περί της τεκμαρτής φορολόγησης των μικρών επιχειρήσεων και ελευθέρων επαγγελματιών.
Διαφωνεί στην εισαγωγή οριζόντιων ρυθμίσεων με φορολόγηση τεκμαρτών εισοδημάτων, δηλαδή εισοδημάτων που δεν έχουν αποκτηθεί, σε εποχή που πλέον μέσω των ηλεκτρονικών πλατφόρμων του ΤΕΕ εξακριβώνεται πλήρως το πραγματικό εισόδημα του κάθε αυτοαπασχολούμενου.
Στην ίδια ανακοίνωση προσθέτει: «Γι’ αυτό το λόγο θα συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις της 22ας Νοεμβρίου, που θα πραγματοποιηθούν έξω από το κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου, 10:30 το πρωί, μαζί με την πλειοψηφία των αυτοαπασχολούμενων, επιστημόνων, επαγγελματιών και επιχειρηματιών της χώρας. Συμπράττουμε ενάντια στο φορολογικό νομοσχέδιο μαζί με τους εκπροσώπους των Επιστημονικών Συλλόγων και των φορέων εκπροσώπησης των επαγγελματιών. Καλούμε τους μηχανικούς σε συμμετοχή στις κινητοποιήσεις και τους επιστημονικούς φορείς σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα για τα επόμενα βήματα».
Την ανακοίνωση υπογράφει ο πρόεδρος του ΤΕΕ Τμήματος Ηπείρου Ιωάννης Τσίγκρος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ