ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ότι η μεταφορά μαθητών γίνεται δωρεάν με λεωφορεία κι όταν αυτό δεν είναι εφικτό μισθώνονται από την Περιφέρεια άλλα μέσα κατόπιν διαγωνισμού (ΤΑΧΙ κλπ).
Συμπατριώτες που κάνουν συχνά την διαδρομή με λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ Άρτα – Σελλάδες – Κομπότι παρατηρούν και μάς το μεταφέρουν ότι εκτός των μαθητών με τα ίδια λεωφορεία πηγαινοέρχονται και απλοί επιβάτες. Δηλαδή όλοι μαζί.
Παρατηρούν, επίσης, πως τις ώρες (1, 2, 3 το μεσημέρι) που οι μαθητές τελειώνουν τα μαθήματά τους δημιουργείται μέγας συνωστισμός, με την μετακίνηση όλων αυτών να μην είναι καθόλου άνετη. Στοιβαγμένοι ο ένας πάνω στον άλλο και με το αδιαχώρητο που σχηματίζεται, ωστόσο, εγκυμονεί πάντα ο κίνδυνος, πέραν των άλλων, και της μετάδοσης του κορωνοϊού που δεν έφυγε αλλά είναι εδώ. Τα παιδιά… παιδιά είναι διακρίνονται και από μια άγνοια κινδύνου. Με τους μεγαλύτερους όμως τι γίνεται; Στην συνομιλία που είχαμε μαζί τους διατύπωσαν κι αυτό το ερώτημα.
Ερώτημα το οποίο απευθύνουν προς το Αστικό ΚΤΕΛ ζητώντας να μάθουν αν είναι ανάδοχος του έργου μεταφοράς μαθητών και αν «ναι» γιατί δεν δρομολογεί λεωφορεία για μαθητές και ξεχωριστά για τους απλούς επιβάτες;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ