ΕΚΤΟΣ από τους «45» της «Ομπρέλας» που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ συνοδεία κειμένου, κείμενο στην δημοσιότητα μετά την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής έδωσε και η Έφη Αχτσιόγλου και η ομάδα που αποκαλείται «6+6».
Μύδροι και κέραμοι εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη και αυτό το κείμενο, το οποίο υπογράφουν 11 στελέχη. Πάρτε μια γεύση σχολίων επί της ομιλίας του κ. Κασσελάκη: «…Επέλεξε συνειδητά αντί για το δρόμο της σύνθεσης, το δρόμο του “εσωτερικού εχθρού”…». «Η παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ήταν βαθιά προσβλητική και διχαστική…». «Πρόκειται για μια αδιανόητη επίθεση στην ιστορική διαδρομή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ…» (με αφορμή τις κατηγορίες του προέδρου περί υπονομευτών). Και άλλα πολλά. Να υποθέσουμε ότι βρίσκονται με το ένα πόδι εντός του ΣΥΡΙΖΑ και με το άλλο απέξω.
Έντεκα είναι τα στελέχη που το υπογράφουν και πλην της Έφης Αχτσιόγλου διακρίνουμε ένα όνομα πολιτικού από τα Ιωάννινα. Της βουλευτή Μερόπης Τζούφη (φωτο).
Υπογράφουν επίσης οι: Σία Αναγνωστοπούλου, Νάσος Ηλιόπουλος, Κωστής Καρπόζηλος, Δανάη Κολτσίδα, Νίκος Μπίστης, Μιχάλης Σαμπατάκης, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Θεανώ Φωτίου, Αλέξης Χαρίτσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ