Το ύστατο χαίρε είπαν την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου συγγενείς, φίλοι, συγχωριανοί και γνωστοί στον Στάθη Τσαντούκλα που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών.
Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε στο χωριό του Κομπότι, όπως και η ταφή του. Ενταγμένος στο ΠΑΣΟΚ παρέμενε σταθερός μέχρι τα τέλη του βίου του. Ανέπτυξε φιλικές σχέσεις με πρωτοκλασάτα στελέχη του Κινήματος και προπαντός με τον Θεόδωρο Τσουκάτο, βοηθώντας πολλούς συμπατ- ριώτες μας. Μάλιστα ως γνήσιος και αυθεντικός οπαδός της ΑΕΚ μερίμνησε ώστε να βρεθεί χώρος για στέγαση του Συνδέσμου της στην Άρτα. Προς τούτο αγοράστηκε υπόγειο στο εμπορικό κέντρο επί της οδού Σκουφά, ο οποίος και λειτουργεί έως σήμερα.
Στο τελευταίο αντίο, μεταξύ των άλλων, βρέθηκαν ο πρώην υφυπουργός ΥΠΕΧΩΔΕ Θεόδωρος Κολιοπάνος, η σύζυγός του Μπιάνκα, ο πρώην βουλευτής Άρτας του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Γκόκας, ο αντιδήμαρχος Αρταίων Σωτήρης Χρηστούλης, η διευθύντρια της ALHPA BANK Αντριανή Σιάκκα, η βαφτιστικιά του Γωγώ Χρηστούλη (φιλόλογος), ο Νίκος Λίγκας (τοπικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ) και άλλοι.
Το τελευταίο διάστημα η υγεία του φίλου Στάθη είχε επιβραδυνθεί σοβαρά οπότε και υπέκυψε στο μοιραίο. Να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ