ΠΛΗΝ των άλλων πλούσιων δραστηριοτήτων του, το Επιμελητήριο Άρτας εντάχθηκε σε πρόγραμμα για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου του επί της οδού Πριοβόλου, στην καρδιά της πόλης.
Με προϋπολογισμό ύψους 500.000 ευρώ, οι εργασίες βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη και γίνονται ορατές από όλους τους πολίτες, αρκετοί από τους οποίους μάς τηλεφωνούν για να μάθουν περισσότερα. Σύμφωνα με επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρό του Γιάννη Γκολομάζο, οι εργασίες προσλαμβάνουν δομικά χαρακτηριστικά, καθώς περιλαμβάνουν ένα μεγάλο εύρος παρεμβά- σεων με σκοπό την ενεργειακή κάλυψη του κτιρίου. Αλλάζουν σχεδόν όλα και αντικαθίστανται με υλικά προσαρμοσμένα στα νέα δεδομένα.
Λόγος γίνεται για το κέλυφος, τα αλουμίνια, τα τζάμια, τα φώτα, την θέρμανση, τον κλιματισμό κλπ, ενώ παράλληλα εγκαθίσταται όλος ο απαραίτητος και πάντως σύγχρονος εξοπλισμός για την εκκίνηση μιας νέας εποχής.
Με δυό λόγια δηλαδή θα γίνει ολοκαίνουργιο. Και το σημαντικότερο; Θα μειωθεί σε σημαντικό ποσοστό το λειτουργικό του κόστος ως αποτέλεσμα της ενεργειακής του απόδοσης. Τα ξέρει καλά τα… μακροοικονομικά ο πρόεδρος που δεν άφησε ούτε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη.Πρόκειται για στροφή με ουσιαστικό νοικοκύρεμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ