ΥΠΗΡΞΕ μια «καραμπόλα» ως προς την σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αρταίων, η οποία σημειώθηκε από τον συνδυασμό «Αρτινών Συνεργασία» του νυν δημάρχου Χρήστου Τσιρογιάννη.
Στο Συμβούλιο, ύστερα και από την επίσημη ανακήρυξη του Πρωτοδικείου, δεν θα συμμετάσχει ο Παναγιώτης Γαλάνης, μαιευτήρας – γυναικολόγος, που κατέκτησε την τέταρτη θέση ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Δημοτική Ενότητα Αρταίων, καθότι την κερδίζει η Ανθή Τόλη, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής που ήρθε δεύτερη μετά τον Παντελή Κωλέτσο στην Δημοτική Ενότητα Φιλοθέης.
Από τους εννιά (μαζί με τον Χρήστο Τσιρογιάννη) που θα εκπροσωπήσουν την «Αρτινών Συνεργασία» στο Δημοτικό Συμβούλιο, η Ανθή Τόλη είναι η μοναδική γυναικεία παρουσία. Έτσι από τους εν συνόλω τέσσερις μοναδικός χωρίς το ωραίο φύλο μένει ο συνδυασμός «Λαϊκή Συσπείρωση», από την οποία εκλέχθηκε ο επικεφαλής Στράτος Καλλώνης και ο Νίκος Ευταξίας, γιατρός.
Στην Ανθή Τόλη που την γνωρίζουμε αρκετά καλά ευχόμαστε καλή επιτυχία, αν και την θεωρούμε δεδομένη, διότι διακρίνεται για την δυναμική και την αποφασιστικότητά της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ