«Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η έκθεση γευσιγνωσίας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην Ανέζα Άρτας, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο και τις καλύτερες προοπτικές τον κύκλο του προγράμματος αλιΑμβρα» τονίζεται σε ανακοίνωση Τύπου του Επιμελητηρίου.
«Η 6η έκθεση γευσιγνωσίας – προστίθεται – υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του έργου “Αξιοποίηση νέων τεχνολογιών για την οργάνωση της αγοράς και την ανάδειξη των προϊόντων αλιείας και υδατοκαλλιέργειας προέλευσης Αμβρακικού – Άρτας” που υλοποιεί το Επιμελητήριο Άρτας και συνέβαλλε σημαντικά στην προβολή των προϊόντων αλιείας και υδατοκαλλιέργειας Αμβρακικού.
Με παραδοσιακές αλλά και σύγχρονες συνταγές που αναδεικνύουν τη γεύση, την εμφάνιση και την ποιότητα των τοπικών αλιευμάτων, οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα εξαιρετικής ποιότητας φρέσκα προϊόντα και να ενημερωθούν τόσο για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους όσο και για την υψηλή διατροφική τους αξία. Η διοργάνωση πλαισιώθηκε από την προβολή βίντεο με πληροφορίες για τα εκθέματα, διανομή πληροφοριακού υλικού και μουσική.
Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωάννης Γκολομάζος, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με έδρα την Άρτα Χρυσόστομος Στύλιος, ο πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Χρήστος Γκόκας, ο πρόεδρος τοπικής κοινότητας Ανέζας Χρήστος Τσαμπάς, ο πρόεδρος Αλιευτικού Συλλόγου Δήμου Αρταίων Χρήστος Πάνου, ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Κοτσαρίνης, ο Α’ αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας Δημήτρης Χουλιάρας και ο Β’ αντιπρόεδρος Βασίλειος Μαγκούτης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ