ΜΕΤΑ την παραίτηση Αλέξη Σερέτη ξεκινούν στο ΠΑΣΟΚ οι διαδικασίες για την δια- δοχή, με τον Νίκο Λίγκα (φωτο)να έχει εκδηλώσει ήδη το ενδιαφέρον του για τη θέση γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής.
Προχτές βράδυ (Δευτέρα 6 Νοεμβρίου) επρόκειτο να συνεδριάσει η ΝΕ, την οποία όπως μάς μεταφέρεται θα απασχολούσε κυρίως η αναπλήρωση των κενών ύστερα από την παραίτηση του Αλέξη Σερέτη και της προηγηθείσας από την Μάρω Νάκα. Πρώτος επιλαχών είναι ο Κώστας Γκίζας, ο οποίος θα αποτελέσει μέλος της, ενώ ανοιχτό παραμένει το θέμα για την κάλυψη του κενού από την Μάρω Νάκα. Μετά τον Κ. Γκίζα δεύτερος επιλαχών είναι ο Γεώργιος Παπαμιχαήλ και ακολουθεί η Αντιγόνη Πριοβόλου.
Το ερώτημα, όμως, είναι αν τη θέση της Μάρως Νάκα θα πάρει γυναίκα ή αν θα ακολουθηθεί η σειρά όπως καταγράφηκε στις εκλογές. Στην περίπτωση που συμπληρωθεί με γυναίκα μέλος της ΝΕ θα είναι η Αντιγόνη Πριοβόλου διαφορετικά θα οριστεί ο Γ. Παπαμιχαήλ. Την απάντηση ως προς αυτό η οργάνωση αναμένει από τα κεντρικά του κόμματος.
Προχθές βράδυ, εν τω μεταξύ, αναμένονταν να ξεκαθαριστεί αν εκτός του Νίκου Λίγκα θα εκδηλώνονταν ενδιαφέρον και άλλου ή και άλλων για την θέση γραμματέα. Επειδή η εφημερίδα μας απεστάλη προς εκτύπωση στο τυπογραφείο το ίδιο βράδυ, τις εξελίξεις μπορείτε να τις διαβάσετε στο ηλεκτρονικό μας site. Μόλις πάρουν τέλος όλα αυτά τα διαδικαστικά, το επόμενο βήμα θα είναι η ψηφοφορία μεταξύ των μελών της ΝΕ περί του «λευκού καπνού» για το νέο γραμματέα.Αν πάνε και χωρίς αναταράξεις ακόμα καλύτερα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ