Εγκαρδιότητες
Σταθερή η παρουσία στις εκδηλώσεις του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Άρτης Καλλίνικου.
Αν και προσήλθε με μικρή καθυστέρηση λόγω ανειλημμένων άλλων υποχρεώσεων, έμεινε έως το τέλος της μακράς συζήτησης και παρακολούθησε με ενδιαφέρον. Στο τέλος είχε συζητήσεις με μέλη της Ετ.Ελ.Θε. και πολίτες, ενώ είχε εγκάρδιο χαιρετισμό με την κ. Φλέσσα, με την οποία έχουν κοινή καταγωγή από το Ναύπλιο.
Ρεκόρ
Ήταν εντυπωσιακή η υπομονή του κόσμου, που φυσικά προέρχεται από το μεγάλο ενδιαφέρον που παρουσίασε η συζήτηση. Μόλις λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση της εκδήλωσης και μετά από δυόμιση πυκνές ώρες, μετρήσαμε πρόχειρα ότι στην αίθουσα παρέμεναν 200 άτομα!

Ξενάγηση
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ξενάγηση μάθαμε ότι έδειξε η κ. Φλέσσα, λόγω και επιστημονικού ενδιαφέροντος (είναι κλασσική φιλόλογος).
Στην ξενάγηση από στέλεχος της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας, επιδείχθηκε και το μεγάλο ψηφιδωτό με θαλάσσιες παραστάσεις που έχει αποκαλυφθεί και συντηρηθεί στο χώρο του Αρχαίου Θεάτρου, το οποίο εντυπωσίασε τους επισκέπτες.

Ζωντανά
Πιστός στο δημοσιογραφικό καθήκον, ο κ. Κωστίδης έκανε τη ζωντανή του σύνδεση με τον ΣΚΑΙ το πρωί της Κυριακής με φόντο τον ναό Κωνσταντίνου και Ελένης (δίπλα στην ανασκαφή του Θεάτρου), κλέβοντας αναγκαστικά λίγο χρόνο από την ξενάγηση.

Προβολή
Αρκετές λιχουδιές πήραν μαζί τους οι επισκέπτες: μαρινάτος γαύρος, τσίπουρο, ηπειρώτικες πίτες, μέλι, αυγοτάραχο, όλα από ντόπιες επιχειρήσεις.
Χρήσιμη και σημαντική προβολή του νομού μας, που σίγουρα θα πιάσει τόπο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ