ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ για εννιά συνολικά έργα της Άρτας, από τα οποία τρία αρδευτικά, έλαβε σε συνεδρίασή της την περασμένη Τετάρτη η Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Ηπείρου.
Στην συνεδρίασή της ενέκρινε τους όρους διακήρυξης για τα εξής αρδευτικά, των οποίων ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των 5.288.000 ευρώ: «Έργα εξοικονόμησης νερού Γραμμενίτσας – Βλαχέρνας» προϋπολογισμού 1.090.000 ευρώ. «Έργα εκσυγχρονισμού και εξοικονόμησης νερού του δικτύου ΤΟΕΒ Ζώνης Αράχθου» προϋπολογισμού 2 εκατ. ευρώ.
Εγκρίθηκαν, επίσης, οι πιστώσεις για υπηρεσίες και προμήθειες για την υλοποίηση των παρακάτω έργων: «Προμήθεια και εγκατάσταση μεταλλικών θυροφραγμάτων σε τάφρο στο Κομμένο στη θέση “μηδέν” σε αντικατάσταση κατεστραμμένων». «Επισκευή αντλιών Νο1 και Νο7 αντλιοστασίου Βίγλας». «Καθαρισμός του παραπόταμου Άννινος». «Καθαρισμός ρεμάτων στο Κομπότι». «Επισκευή – αποκατάσταση πρώην σχολικού κτιρίου Καταρράκτη Δήμου Κεντρικών Τζου- μέρκων». «Εργασίες συντήρησης – βελτίωσης οδικού δικτύου στα όρια της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας» προϋπολογισμού 177.000 ευρώ. Για τις αποφάσεις αυτές ανακοίνωση εξέδωσε και η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ