ΜΕΓΑΛΗ η γκρίνια και πολλές οι διαμαρτυρίες για τις εργασίες διαμόρφωσης του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου (Open Mall) που ξεκίνησε στο τμήμα της Σκουφά από πλατεία Μονοπωλίου έως Άγιο Γεώργιο, τις οδούς Κ. Παλαμά και Τορέλλα, δίχως να επιδεικνύεται σχεδόν καμία ανοχή για ένα έργο που θα αλλάξει παντελώς την λειτουργικότητα και την αισθητική του χώρου, ομορφαίνοντας σε κάθε περίπτωση συνολικά την πόλη.
Ε, δεν μπορεί όταν γίνεται μια τέτοια φιλόδοξη όσο και απαιτητική παρέμβαση να πατάς ένα κουμπί το βράδυ και το πρωί να τα βλέπεις όλα έτοιμα όπως έχουν σχεδιαστεί. Αυτός ο τρόπος δεν βρέθηκε ακόμα, μακάρι η τεχνολογία του μέλλοντος να το καταφέρει!
Λίγοι το σκέφτονται και οι περισσότεροι το ξεχνούν αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις διαμαρτυρίας. Και δυστυχώς το ξεχνούν ακόμα και εκείνοι που πέφτουν θύματα. Θύματα δηλαδή παλαιότερων προχειροτήτων και κακοτεχνιών. Γιατί τι άλλο από θύματα μπορεί να είναι καταστηματάρχες οι οποίοι ενίοτε βλέπουν υγρασία στα δάπεδα αλλά και νερά χωρίς να γνωρίζουν από που προέρχονται;
Κατά την διάρκεια των εργασιών διαπιστώθηκε ότι αν θάβονταν όπως είχαν οι αγωγοί ύδρευσης και αποχέτευσης, το πρόβλημα με τις διαρροές θα συνεχίζονταν και πως το δίκτυο του ΟΤΕ θα ήταν επισφαλές. Κανένας όμως δεν μιλάει για τον ΟΤΕ που καθυστέρησε σχεδόν ένα μήνα για να εγκαταστήσει τις οπτικές ίνες και κουβέντα δεν γίνεται για το δίκτυο αντικατάστασης του ίντερνετ.
Αλλά είπαμε… εκλογές θα έρχονταν, οπότε εύκολη η στοχοποίηση. Όταν όμως θα δουν το αποτέλεσμα να δούμε τι θα έχουν να μολογάνε…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ