Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους συμπολίτες μας, οι οποίοι τού εμπιστεύτηκαν την θέση στο Τοπικό Συμβούλιο Δήμου Αρταίων, εξέδωσε ο Σωτήρης Βασιλάκης που αναδείχθηκε δεύτερος στη σειρά από τον συνδυασμό «Αρτινών Συνεργασία» του επικεφαλής Χρήστου Τσιρογιάννη.
Αναφέρει συγκεκριμένα: «Μετά την ολοκλήρωση της σταυροδοσίας των υποψηφίων, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω, από καρδιάς, για την στήριξή σας προς το πρόσωπό μου και τον συνδυασμό “Αρτινών Συνεργασία” του Χρήστου Τσιρογιάννη, καθώς βάσει των αποτελεσμάτων των δημοτικών εκλογών, εκλέγομαι δεύτερος σε σταυρούς προτίμησης τοπικός σύμβουλος Δήμου Αρταίων από την παράταξή μας.
Αρχικά, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον δήμαρχο και επικεφαλής του συνδυασμού μας κ. Χρήστο Τσιρογιάννη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και με συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιό του, γεγονός που αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα. Κυρίως, όμως, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που με ψηφίσατε και με στηρίξατε στις τελευταίες εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Η εμπιστοσύνη που μου δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια, μου δίνει δύναμη να συνεχίσω, προσφέροντάς μου την ευκαιρία να υπηρετήσω την αυτοδιοίκηση από διαφορετικές θέσεις, συμβάλλοντας μ’ αυτόν τον τρόπο στην βελτίωση της ποιότητας ζωής μας. Προσωπικά, ως εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος, υπόσχομαι να συνεχίσω τον αγώνα για μια ανεπτυγμένη πόλη, για έναν καλύτερο τόπο να ζούμε.
Επιπλέον, θα ήθελα να δώσω “συγχαρητήρια” σ’ όλη την ομάδα των “Αρτινών Συνεργασία” που συμπορευτήκαμε, δίνοντας έναν έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα. Πράγματι, δώσαμε την μάχη μας, χωρίς απρέπειες ή πολιτικό μένος, με σεβασμό σ’ όλους εσάς και με γόνιμη αντιπαράθεση. Στη νέα σελίδα του Δήμου μας θα είμαστε δίπλα σας, ώστε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας με έτοιμες προτάσεις για την πόλη μας. Καλή δύναμη στην νέα Δημοτική Αρχή».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ