Ενόψει της νέας γαλακτοκομικής περιόδου, ο Γενικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων «Ένωση αγροτών», μετά από διαπραγμάτευση για την διάθεση τόσο του συμβατικού όσο και του βιολογικού αιγοπρόβειου γάλακτος της Ομάδας Παραγωγών του Συνεταιρισμού, επέλεξε να συνεργαστεί για την γαλακτοκομική περίοδο 2022 -2023 με την γαλακτοβιομηχανία ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ, με έδρα την Καμπή Άρτας.
Οι τιμές διάθεσης, οι οποίες συμφωνήθηκαν, ανέρχονται στο 1,60 ευρώ το κιλό για το συμβατικό πρόβειο γάλα και στο 1 ευρώ το κιλό για το συμβατικό γίδινο γάλα. Οι τιμές προσαυξάνονται 0,02 λεπτά αντίστοιχα για το βιολογικό γάλα.
«Ο Γενικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων θα συνεχίσει παράλληλα την στήριξη των μελών του προμηθεύοντας αυτούς με ζωοτροφές άριστης ποιότητας αλλά και παρέχοντας επιστημονική στήριξη τόσο για την διατροφή και την υγιεινή του ζωικού κεφαλαίου» αναφέρει σε ανακοίνωση Τύπου. Και προσθέτει: «Κοινή πεποίθησή μας είναι η ενδυνάμωση της ομάδας των αιγοπροβατοτρόφων του Συνεταιρισμού με την είσοδο και νέων παραγωγών προκειμένου να αυξηθεί η ποσότητα εισκόμισης γάλακτος, κάτι το οποίο θα αυξήσει την διαπραγματευτική μας ικανότητα πάντα προς όφελος των παραγωγών».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ