ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ επιστολή για την αλληλεγγύη προς τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας απέστειλε προς το Περιφερειακό Τμήμα Άρτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ΕΕΣ) το αντίστοιχο των Τρικάλων.
Από το Τμήμα της Άρτας οργανώθηκαν δύο αποστολές βοήθειας με τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας για την ενίσχυση των πληγέντων από τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν την Θεσσαλία. Με ανακοίνωσή του ο Ερυθρός Σταυρός Άρτας «ευχαριστεί όλους τους συμπολίτες μας οι οποίοι πρόθυμα προσέφεραν τα είδη της παραπάνω βοήθειας, τα οποία το Τμήμα μας, όπως πάν- τα, φρόντισε να φτάσουν έγκαιρα και υπεύθυνα στους συνανθρώπους μας για τους οποίους δόθηκαν. Ευχαριστεί επίσης τον Δήμο Αρταίων, με όχημα του οποίου έγινε η μεταφορά».
Στην επιστολή προς τον πρόεδρο του Τμήματος ΕΕΣ Γεώργιο Βασιλείου (φωτο) εκείνο των Τρικάλων ανέφερε: «Προς τον πρόεδρο κ. Γεώργιο Βασιλείου: Το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος Τρικάλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, αισθάνεται την υποχρέωση να σάς ευχαριστήσει θερμά για την ευγενική σας χορηγία, για την δεύτερη αποστολή σε τρόφιμα, είδη ατομικής υγιεινής στους δοκιμαζόμενους πολίτες των Τρικάλων από τις πλημμύρες.
Η προσφορά σας αυτή βεβαιώνει την βαθιά εκτίμησή σας προς τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και στο ανθρωπιστικό έργο που επί σειρά ετών επιτελεί και στο οποίο συμπορεύεστε. Στη σημερινή δύσκολη κοινωνική πραγματικότητα, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός βρίσκεται καθημερινά δίπλα στους συνανθρώπους μας που χρειάζονται υποστήριξη, αποδεικνύοντας ότι το όραμα για έναν καλύτερο κόσμο είναι εφικτό, όσο υπάρχουν άνθρωποι που έχουν διάθεση να συμβάλλουν στην ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου. Με εκτίμηση ο αντιπρόεδρος Στέφανος Μπέης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ