ΣΤΗΝ πόλη της Άρτας μεγαλύτερη διαφορά σε ψήφους υπέρ του Χριστόφορου Σιαφάκα έναντι του Χρήστου Τσιρογιάννη εμφανίζεται μεταξύ των έξι εκλογικών τμημάτων του 3ου γυμνασίου (πέριξ της περιοχής Αγίας Θεοδώρας).
Στα συνολικά έξι εκλογικά τμήματα τον νέο δήμαρχο ψήφισαν 768 δημότες και τον απελθόντα 527. Διαφορά 241 ψήφοι. Από τις μεγαλύτερες διαφορές επίσης παρατηρούμε ότι εντοπίζονται μεταξύ των ψηφοφόρων στα τέσσερα εκλογικά τμήματα του 7ου δημοτικού (περιοχή Τριγώνου). Υπέρ του κ. Σιαφάκα ψήφισαν 548 και υπέρ του κ. Τσιρογιάννη 351. Διαφορά 197 ψήφοι.
Μια μεγάλη διαφορά βλέπουμε, επίσης, ότι σημειώθηκε στα δύο εκλογικά τμήματα του 4ου γυμνασίου (κοντά στο στρατόπεδο). Ο νικητής των εκλογών έλαβε 275 ψήφους και ο Χρ. Τσιρογιάννης 189. Διαφορά 186 ψήφοι.

Που πρώτος στην πόλη ο Χρήστος Τσιρογιάννης
ΑΠΟ τα 37 εκλογικά τμήματα της πόλης Άρτας, συμπεριλαμβανομένων των Αγίων Αναργύρων και του συνοικισμού Γλυκόριζο, ο δήμαρχος Χρήστος Τσιρογιάννης κατάφερε να εξασφαλίσει την πρώτη θέση μόνο στο σύνολο πέντε εκλογικών τμημάτων, στα οποία προσήλθαν ψηφοφόροι στο 6ο δημοτικό σχολείο (περιοχή Γούρνας κοντά στο νεκροταφείο).
Συγκέντρωσε 516 ψήφους έναντι 489 ψήφων που έλαβε ο εκλεγείς δήμαρχος Χριστόφορος Σιαφάκας. Η διαφορά βέβαια είναι μικρή (27 ψήφοι), αλλά έχει σημασία ότι στην πόλη πουθενά αλλού δεν κατάφερε να εξασφαλίσει πρωτιά, γεγονός που κατά βάση στέρησε την επανεκλογή του.

Πρώτος με μικρές διαφορές
ΜΙΚΡΕΣ μεν οι διαφορές στους οικισμούς Αγίων Αναργύρων και Γλυκορίζου Δήμου Αρταίων, όμως την πρωτιά πιστώνεται ο Χριστόφορος Σιαφάκας.
Στον μεν πρώτο έλαβε 121 ψήφους, με τον Χρ. Τσιρογιάννη να παίρνει 114 ψήφους. Διαφορά οκτώ ψήφοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ