ΤΗΝ δική του μεγάλη νίκη κατήγαγε όσον αφορά την διαχείριση της επικοινωνίας που συνδέεται με τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών ο «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ».
Η εφημερίδα μας έγινε ανάρπαστη τόσο που χρειάστηκε να ανατροφοδοτήσουμε τα περίπτερα με επιπλέον φύλλα που τυπώσαμε. Καθώς εξαντλήθηκαν και αυτά από τα περίπτερα καταγράφηκε και νέα ζήτηση χωρίς – δυστυχώς – να την καλύψουμε. Για να το πετύχουμε όμως αυτό μάς πήρε σχεδόν το ξημέρωμα της Δευτέρας (9 Οκτωβρίου). Με ελαχιστότατο ύπνο βρεθήκαμε ξανά στις επάλξεις ώστε η αποστολή των σελίδων να φτάσει στην ώρα της το βράδυ αυτής της ημέρας στο τυπογραφείο των Αθηνών, με το οποίο συνεργαζόμαστε, με σκοπό να κυκλοφορήσει στα περίπτερα και τους συνδρομητές. Και το καταφέραμε.
Οι αναγνώστες μας ενημερώθηκαν μέσα από πίνακες επακριβώς επί όλων των δεδομένων σχετικά με τα αποτελέσματα έως το βράδυ της Δευτέρας. Οι αποκλίσεις που επακολούθησαν τις επόμενες ημέρες ήταν ελάχιστες,. Όχι όμως αναφορικά με τις ψήφους των συνδυασμών διότι τα αποτελέσματα ήταν επί όλων των εκλογικών τμημάτων, αλλά με την σταυροδοσία των υποψηφίων συμβούλων. Αρκεί να σας πούμε ότι παραθέσαμε μέχρι και την πιθανή σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αρταίων.
Για να πετύχουμε μέσα σε 18 περίπου ώρες όλο αυτό που είδατε και αναγνωρίσατε, λαμβανομένης υπόψη της ζήτησης, οφείλουμε ένα τεράστιο ξεχωριστό ευχαριστώ στην αγαπημένη μας ανιψιά Εβελίνα Παπαχρήστου, μαθήτρια της Β’ λυκείου Άρτας που παίζει στα δάχτυλα τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Για την επικουρική διανομή της εφημερίδας στα περίπτερα ευχαριστούμε τον Νικολάκη Ρούση που και χίλια φύλλα αν είχαμε ακόμα στη διάθεσή μας, με τον ενθουσιασμό που τον συνεπήρε θα τα έφτανε στον προορισμό τους σε χρόνο ρεκόρ! Χώρια ότι μας… κατσάδιασε γιατί δεν φροντίσαμε να εκτυπώσουμε παραπάνω στην δεύτερη παραγγελία!
Προπαντός, όμως, ευχαριστούμε τους Αρτινούς πολίτες για την προτίμησή τους και φυσικά για την εμπιστοσύνη προς τη δουλειά μας. «Απορρόφησαν» όλη την κούραση, δικαιώνοντας την προσπάθεια μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ