Με ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Άρτας αποχαιρετά με μεγάλη θλίψη τον Παύλο Αρκουμάνη, που έφυγε από τη ζωή.
Αναφέρει συγκεκριμένα: «Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στα παιδιά του και τους οικείους του. Ο σύντροφος Παύλος από μικρός που μπήκε στην βιοπάλη οργανώθηκε στο Σωματείο του μπετόν αρμέ. Γρήγορα οι συνάδελφοί του τον ανέδειξαν στην διοίκηση του Σωματείου όπου για πολλά χρόνια διετέλεσε πρόεδρός ενώ υπήρξε για πολλά χρόνια και μέλος στην διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Άρτας.
Συνέβαλε τα μέγιστα για τον προσανατολισμό του εργατικού κινήματος της περιοχής μας σε ταξική κατεύθυνση κόντρα στον εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό. Ο σύντροφος Παύλος αφιέρωσε όλη του τη ζωή στην υπόθεση της εργατικής τάξης και στον αγώνα για τα δίκια της. Σ’ αυτή την πορεία δεν ταλαντεύτηκε ούτε μια στιγμή. Δεν λογάριασε κόπους και προσωπικές θυσίες, δεν τον λύγισαν οι διώξεις, οι φυλακίσεις και οι εξορίες. Πάντα ήταν στην πρώτη γραμμή του αγώνα.
Με την δράση του, την στάση ζωής του, έδωσε το καλύτερο παράδειγμα για το πώς πρέπει κανείς να στέκεται απέναντι στη ζωή, πώς πρέπει να παλεύει για να νικηθεί η αδικία.
Σύντροφε Παύλο, καλό ταξίδι και μείνε ήσυχος ότι θα συνεχίσουμε να βαδίζουμε το δρόμο που περπάτησες μέχρι να δικαιωθεί ο αγώνας της εργατικής τάξης και να γίνουμε αφέντες στον πλούτο που παράγουμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ