ΣΤΟΝ Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων ο εκ νέου δήμαρχος Χρήστος Χασιάκος (φωτο)… πήρε κεφάλι στην συντριπτική πλειοψηφία των χωριών, ακόμα και στον τόπο καταγωγής (Λεπιανά) του Γιώργου Αθανασούλα, δικηγόρου.
Χωριό του είναι ο συνοικισμός Σγάρα Καταρράκτη, του οποίου οι κάτοικοι ψηφίζουν στο εκλογικό τμήμα Καταρράκτη, όπου ο Χρ. Χασιάκος έλαβε 147 ψήφους, έναντι 103 του Γ. Αθανασούλα και 22 της Ερασμίας Ζαβιτσάνου. Νικητής ο ίδιος ήταν και στα Λεπιανά, χωριό του Γ. Αθανασούλα λαμβάνοντας 107 ψήφους έναντι 61 του δεύτερου και έξι της Ερασμίας Ζαβιτσάνου. Εκεί, εν τω μεταξύ, που ο επανεκλεγείς δήμαρχος σάρωσε ήταν στα χωριά Ανεμορράχη (123 ψήφοι έναντι 19 του Γ. Αθανασούλα και οκτώ της Ερασμίας Ζαβιτσάνου), Δίστρατο (88 ψήφοι έναντι 10 του δεύτερου και 29 της τρίτης), Παλαιοκάτουνο (200 ψήφοι, έναντι 66 του δεύτερου και 166 της τρίτης). Η Ερασμία Ζαβιτσάνου κατάγεται από την Αμφιλοχία και είναι νύφη στο Βουργαρέλι με τον σύζυγό της να έχει φύγει από τη ζωή. Στα δύο εκλογικά τμήματα του Βουργαρελίου έλαβε 198 ψήφους και ήρθε πρώτη, ο Χρ. Χασιάκος έλαβε 161 ψήφους και ο Γ. Αθανασούλας 134.
Αρκετοί ήταν αυτοί που εκτιμούσαν ότι στον εν λόγω Δήμο θα υπάρξει δεύτερος γύρος, με τον Χρήστο Χασιάκο, απ’ ότι γνωρίζουμε, να μιλά με αυτοπεποίθηση για νίκη από την πρώτη Κυριακή. Τα έχει καλά διαβασμένα τα Τζουμέρκα ο δήμαρχος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ