Λίμνη Πουρναρίου. Προχτές στην λίμνη Πλαστήρα είχαν ξανά εκδηλώσεις. Γιγαντιαία πανό, σημαίες, κόσμος… Από το 198τόσο γράφω συνεχώς. Αξιοποίηση της λίμνης μας. Πέρασε μισός αιώνας και; Τίποτα. Η μόνη λίμνη στο Ελλαδιστάν που είναι αναξιοποίητη. Κανένας τενεκές δεν πήρε τα γκέμια και να προχωρήσει… Κανένας. Ούτε ατομικά ούτε συλλογικά. Ένας ρε… μια ρε. Εισπράττουν αδρά από τον κορβανά!
Λίμνη Πουρναρίου. Φυσικό κάλλος. Μοναδική. Δεκάδες οι γύρω γειτνιάζοντες συνοικισμοί και κοινότητες. Τρομερός ο θεοπόταμος Άραχθος: Κανόε/ καγιάκ, βαρκαρόλες, ιστιοπλοΐα, κολυμβητικοί αγώνες, σκι. Τα πάντα. Τί έχει ο «Πλαστήρ»; Ο Καϊάφας; Η Παμβώτις; Η «Στράτου»; Τι έχουν ωρέ που δεν τόχει το Πουρνάρι; Έχουν τον κώλο πίσω; Τρομάρα σας. Οι ξένοι την θαυμάζουν. Εμείς οι υποανάπτυκτοι όλο μαγκιά και κούνημα. Δεν γίνεται με υφάκι. Η πανίσχυρη ΕΣΣΔ έστειλε το σκυλάκι Λάϊκα στο φεγγάρι το 1958 και ο Έλλην ήταν ξυπόλητος. Πέρασαν 70 έτη και είσαι μονίμως πάτος. Αγκιστρωμένο ψάρι στους Αμερικανούς φονιάδες. Το αθλιέστερο προτεκτοράτο των ΗΠΑ. Μισός αιώνας και η λίμνη Πουρναρίου φθίνει στο νερό της. Πρωθυπουργοί απ’ εδώ, βουλευτές, υπουργοί, νομάρχες, δήμαρχοι, φορείς. Ανίκανοι.
Ο Γεραπετρίτης, υπουργός Εξωτερικών, προσδοκά να γεμίσει την λίμνη μας με φωτοβολταϊκά. Είναι γνωστή η κατασκευαστική τεχνική εταιρεία όπισθεν αυτού του κυρίου. Ανεπιθύμητος στο Γ. Καραϊσκάκη αυτός και οι όμοιοί του. Ρέματα, ποτάμια, λίμνες θα τα γεμίσουν οι νεοβάρβαροι υποτελείς με φωτοβολταϊκά. Ξύπνα ραγιά. Σ’ έκαψαν. Σ’ έπνιξαν. Σ’ απάφτωσαν. Ξύπνα. Πάρτους στο κυνήγι. Η Άρτα μας πνέει τα λοίσθια. Όρθωσε το μπόι σου. Ο λαός σώζει το λαό. Φόλα στους νεοβάρβαρους. Φόλα και κόκκινο βόλι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ