Στο Περιφερειακό Συμβούλιο το σύνολο των εδρών ανέρχεται σε 45. Από αυτές 27 εξασφαλίζει ο Αλέξανδρος Καχριμάνης (ΝΔ), πέντε ο Γιάννης Στέφος (ΣΥΡΙΖΑ), τέσσερις ο Στέφανος Ζούμπας (ΠΑΣΟΚ), τέσσερις ο Γιώργος Πρέντζας («Λαϊκή Συσπείρωση»), τρεις οι «Ορίζοντες Ηπείρου» και δύο ο Λάμπρος Γεωργόπουλος («ΦΩΣ»).
Στα Ιωάννινα η παράταξη Αλ. Καχριμάνη εξασφαλίζει 14 έδρες, στην Άρτα τέσσερις, στην Πρέβεζα πέντε και στην Θεσπρωτία τέσσερις. Στα Ιωάννινα από τον συνδυασμό του Γιάννη Στέφου εκλέγονται δύο (με τη μια να κατέχει ο ίδιος) και από μια σε Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία. Στα Ιωάννινα ο συνδυασμός του Στέφανου Ζούμπα εκπροσωπείται από δύο, τον ίδιο και άλλη μια έδρα, στην Άρτα μια και στην Πρέβεζα μια.Η «Λαϊκή Συσπείρωση» εξασφαλίζει δύο έδρες στα Ιωάννινα, μια στην Άρτα και μια στην Πρέβεζα. Το «ΦΩΣ» του Λάμπρου Γεωργόπουλου από μια έδρα σε Ιωάννινα και Άρτα.

Οι 45 του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου. Οι παρατάξεις της μειοψηφίας και ποιοι οι σύμβουλοί τους. Διαβάστε αναλυτικά στο φύλλο του Ταχυδρόμου που κυκλοφορεί στα περίπτερα της Άρτας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ