Τρείς είναι μέχρι στιγμής οι αποστολές βοήθειας του Τμήματος Άρτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού προς τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.
Η τρίτη αποστολή περιλάμβανε μόνο τρόφιμα. Η αποστολή εστάλη μετά από σχετική επικοινωνία και συνεννόηση με το Περιφερειακό Τμήμα του Ερυθρού Σταυρού Τρικάλων, το οποίο, σύμφωνα με ανακοίνωση Τύπου του Τμήματος Άρτας «μας ευχαρίστησε θερμά για την βοήθεια την οποία χαρακτήρισε σημαντική στην προσπάθειά τους να σταθούν αρωγοί στους πλημμυροπαθείς της περιοχής τους».
Στην ίδια ανακοίνωση προστίθεται: «Και αυτή η μεταφορά έγινε με φορτηγό αυτοκίνητο που πρόθυμα μάς διέθεσε ο δήμαρχος Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης, συμμετέχοντας και διευκολύνοντας έτσι σημαντικά την όλη προσπάθεια.
Στη συγκέντρωση της βοήθειας, που εστάλη και με τις τρεις μέχρι τώρα αποστολές, συνέβαλαν σημαντικά, εκτός από τους μεμονωμένους συμπολίτες μας και οι παρακάτω φορείς της περιοχής μας: Το Λύκειον των Ελληνίδων – Παράρτημα Άρτας. Το Εκλογικό Κέντρο του υποψηφίου δημάρχου Αρταίων κ. Χριστόφορου Σιαφάκα. Η ΦΟΑ (Φωτογραφική Ομάδα Άρτας). Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φιλοθέης. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κομποτίου «Νικόλαος Σκουφάς». Ο Πολιτιστικός – Λαογραφικός Σύλλογος Λιμίνης «Άγιος Νικόλαος». Ο Μορφωτικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Γοργομύλου «Οι Άγιο Απόστολοι». Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμβρακίας (Σύλλογος Συκεών). Ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Νεοχωρίου «Κοσμάς ο Αιτωλός».
Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Περάνθης. Το δημοτικό σχολείο Χαλκιάδων. Το 5ο δημοτικό σχολείο. Το δημοτικό σχολείο Καμπής.
Όλους τους ευχαριστούμε και τους συγχαίρουμε για την άμεση κοινωνική ευαισθησία που επέδειξαν. Το Τμήμα μας συ- νεχίζει την προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων μακράς διάρκειας και όταν είναι έτοιμο θα πραγματοποιήσει και άλ- λη αποστολή».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ