Με συμμετοχή στο 60,69% στην ΠΕ Άρτας καταφέραμε με το Κοινό των Ηπειρωτών, ώρα ευθύνης να εκλεγούμε στη δεύτερη θέση στην Περιφέρεια Ηπείρου.
Το μήνυμα της απαξίωσης όμως από τη μεγάλη αποχή, τη μεγαλύτερη όλα τα χρόνια που ασχολούμαι ενεργά με τα κοινά, είναι σαφές. Οφείλουμε να το επεξεργαστούμε σε βάθος και να δώσουμε απαντήσεις με κριτήριο την κοινωνική χρησιμότητα, την αποτελεσματικότητα και την πλειοψηφική έκφραση των κοινωνικών αναγκών.
Υπό αυτό το πρίσμα, το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες-ους όσες-ους πίστεψαν και υποστήριξαν την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του Κοινού των Ηπειρωτών, ώρα ευθύνης , κυρίαρχα για το πολιτικό σχέδιο και σκεπτικό που εκπορεύεται από αυτή.
Αρκετοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες με τίμησαν με την ψήφο τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον επικεφαλής μας, τον Γιάννη Στέφο, για την εμπιστοσύνη του προς εμένα. Παρά το γεγονός ότι δε θα συμμετέχω στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο, είμαι εδώ, είμαστε εδώ για να στηρίξουμε τη συγκρότηση του νέου αυτοδιοικητικού στην Περιφέρεια Ηπείρου που θα κληθεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις ολιγωρίες και τις στοχεύσεις της «νέας» Διοίκησης υπό τον κ. Καχριμάνη.
Τα συγχαρητήριά μου σε όλες-όλους συνυποψήφιες-ιους, που έδωσαν και δώσαμε έντιμα και συντροφικά τον προεκλογικό αγώνα, ακόμα περισσότερα στους εκλεγμένους και δύναμη για το έργο που καλούνται να αναλάβουν στην πρώτη γραμμή! Επιβάλλεται όμως, τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών να σημάνουν συναγερμό.
Για τις αριστερές και προοδευτικές δυνάμεις, προφανώς, αλλά και για την χειραφέτηση και αυτονομία της αυτοδιοίκησης συνολικότερα. Ο νεοσυντηρητισμός κυριαρχεί στην χώρα μας, όπως και στην υπόλοιπη Ευρώπη.
Αυτή η εξαιρετικά αρνητική εξέλιξη συνοδεύεται από μια ακόμα πιο επικίνδυνη τάση που κανονικοποιεί το λούμπεν και οδηγεί στην επικράτηση αντιδραστικών δυνάμεων που δεν διστάζουν να τραμπουκίζουν και να χυδαιολογούν.
Αν θέλουμε το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας να μην είναι υπό την εξουσία των κάθε λογής «Μπέων» αυτού του κόσμου, οφείλουμε από αύριο κιόλας να σημάνουμε την αντεπίθεση της σύγχρονης αριστεράς και των προοδευτικών δυνάμεων, όχι μόνο σε πολιτικό, αλλά και σε ιδεολογικό και αξιακό επίπεδο.
Με περιεχόμενο, σχέδιο και στόχο μια ριζική αλλαγή των συσχετισμών σε όλα τα επίπεδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ