Νικητής στις εκλογές στον Δήμο Ζηρού αναδείχθηκε ο Γεώργιος Ζυγούρης, ο οποίος κέρδισε την αναμέτρηση με τον νυν δήμαρχο Νικόλαο Καλαντζή.
Σε ανακοίνωσή του ο κ. Ζυγούρης αναφέρει: «Ο λαός του Δήμου Ζηρού σήμερα μας έδωσε μια ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΤΟΛΗ – Μια εντολή να αλλάξουμε σελίδα στο Δήμο μας! Και θα το κάνουμε! Ευχαριστούμε όλες τις συνδημότισσες και όλους τους συνδημότες που μας εμπιστεύτηκαν. Είναι μια ΝΙΚΗ ΟΛΩΝ! Είναι μια νίκη του Δήμου Ζηρού!”
Η Δημοτική μας αρχή, όμως, είναι μια Δημοτική Αρχή ΟΛΩΝ. Δεν ξεχωρίζουμε και δεν θα ξεχωρίσουμε τους συμπολίτες μας σε όσους μας πίστεψαν και σε όσους δεν μας πίστεψαν. Χρειαζόμαστε όλοι και όλες για να πάμε το Δήμο μας ένα βήμα πιο μπροστά. Για να δούμε το Δήμο Ζηρού όπως του αξίζει»!
Ο κ. Ζυγούρης σε μήνυμά του έξω από το εκλογικό του κέντρου αργά το βράδυ της Κυριακής συνεχάρη τους ψηφοφόρους για τον πολιτικό πολιτισμό που επέδειξαν όλο το διάστημα της προεκλογικής περιόδου, αλλά και τη στιγμή που ο πρώην δήμαρχος Νίκος Καλαντζής πήγε στο εκλογικό κέντρο για να συγχαρεί το νέο Δήμαρχο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ