Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) απέκτησε η περιοχή Τριγώνου, το οποίο παραδόθηκε από την Δημοτική Αρχή Αρταίων την περασμένη Πέμπτη στους πολίτες, μετά τα εγκαίνια που προηγήθηκαν.
Με το εν λόγω ΚΕΠ αναμένεται να βελτιωθεί η καθημερινότητα των δημοτών στην Άρτα και ειδικά στην περιοχή Τριγώνου. Την κορδέλα έκοψε ο δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης ενώ στην εκδήλωση χοροστάτησε ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Άρτας κ. Καλλίνικος. Στεγάζεται σε σύγχρονο χώρο επί της οδού Ταγματάρχη Παπακώστα και διακρίνεται για την αισθητική του αλλά και τις υποδομές ΑμεΑ, ηλικιωμένους αλλά και μητέρες.
Γιατί στο Τρίγωνο. Εξηγώντας τους λόγους επιλογής της συγκεκριμένης περιοχής, από την Δημοτική Αρχή γίνεται γνωστό ότι πρόκειται παράλληλα να εξυπηρετεί τους κατοίκους Κωστακιών, Κεραματών, Γλυκορίζου, Εργατικών Κατοικιών, Ελεούσα.
Σε δηλώσεις του μετά τα εγκαίνια ο δήμαρχος Χρήστος Τσιρογιάννης, ανέφερε: «Είμαστε εδώ γιατί απαντάμε στις ανάγκες καθημερινότητας των πολιτών με έργα. Όπως δώσαμε στους πολίτες το νέο ΚΕΠ, έτσι θα αναβαθμίσουμε και τα υπόλοιπα ΚΕΠ του Δήμου μας με χρηματοδότηση που έχουμε εξασφαλίσει από το Ταμείο Ανάκαμ- ψης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ