«Ένα ακόμα βήμα για την ενίσχυση του Νοσοκομείου της Άρτας. Με απόφαση του υπουργείου Υγείας εγκρίνεται η συνεργασία του με τέσσερις γιατρούς με καθεστώς έκδοσης δελτίου απόδειξης παροχής υπηρεσιών», επισημαίνεται σε ανακοίνωση Τύπου που εξέδωσε ο βουλευτής Άρτας της ΝΔ Γιώργος Στύλιος.
Στην ίδια ανακοίνωση προσθέτει: «Συγκεκριμένα αποφασίστηκε η ενίσχυση του δυναμικού του νοσοκομείου με δύο γιατρούς με ειδικότητα ακτινοδιαγνωστικής, έναν γιατρό ειδικότητας παιδοψυ- χιατρικής και έναν γιατρό ειδικότητας αναισθησιολόγου. Με τη συγκεκριμένη απόφαση γίνεται ένα ουσιαστικό βήμα για την αντιμετώπιση των άμεσων αναγκών του νοσοκομείου».
Με αφορμή την παραπάνω απόφαση ο βουλευτής Άρτας Γιώργος Στύλιος, δήλωσε: «Το νοσοκομείο της Άρτας, χάρη στο προσωπικό του και τα στελέχη του προσφέρει περίθαλψη και καλές υπηρεσίες υγείας σε ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού. Οι γιατροί, οι νοσηλευτές, το διοικητικό και λοιπό προσωπικό με το φιλότιμο και την προσπάθεια τους βγάζουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Έχω δεσμευτεί να εργαστώ για να στηρίξω το Νοσοκομείο. Θέλουμε να γίνεται όλο και καλύτερο και οι πολίτες να έχουν τις υπηρεσίες υγείας που τους αξίζουν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ