Ο Στάθης Μπαρτζώκας είναι φίλος, παράλληλα όμως και πολύ γνωστός στους Αρτινούς για το ενδιαφέρον του τόσο για την πόλη όσο και για τα χωριά του Δήμου μας.
Κάθε παρέμβασή του (και είναι πάμπολες) αποτελεί πάντα αντικείμενο συζήτησης, τροφοδοτώντας τον διάλογο στην τοπική κοινωνία με τις ρηξικέλευθες ενίοτε προτάσεις του. Ανεξάρτητα με το αν συμφωνεί ή διαφωνεί κάποιος μαζί του είναι κοινώς παραδεκτό πως ουδείς μπορεί να του αμφισβητήσει την λατρεία του για την πόλη που γεννήθηκε, μεγάλωσε και την οποία τιμά όσο λίγοι.
Και το αποδεικνύει αυτό με την ενεργή ανάμειξή του στις δημόσιες υποθέσεις και μάλιστα από θέσεις πρώτης γραμμής. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Στάθης κατέρχεται υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Είχε ζητήσει την ψήφο των συνδημοτών μας όταν υποψήφιος δήμαρχος Αρταίων ήταν ο Πάνος Οικονομίδης, ο οποίος βρέθηκε στο ύπατο αξίωμα για δύο τετραετίες. Και τώρα δίνει την ίδια μάχη με τον συνδυασμό «Άρτα υπεύθυνα Μαζί» με υποψήφιο δήμαρχο τον Χριστόφορο Σιαφάκα.
Πριν οδηγηθείτε στις κάλπες και μιλώντας για τον Στάθη Μπαρτζώκα, ας έχετε υπόψη πως επικεφαλής ομάδας Αρτινών είχε γλιτώσει το ιστορικό κτίριο που στεγάζεται σήμερα ο Σύλλογος «ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ» από το να μετατραπεί σε οικοδομή κι ακόμα ότι: Πρωταγωνίστησε και πάλεψε σκληρά για την διάσωση και αξιοποίηση από τον Δήμο του διατηρητέου κτιρίου «Παπακώστα», ήταν αποφασιστικός ο ρόλος του για την δημιουργία της Δημοτικής Πινακοθήκης «Γιάννης Μόραλης» επί Οικονομίδη, όπως επίσης αγωνίστηκε σκληρά ώστε τα Ψαροπλιά να αποτελέσουν λειτουργικό χώρο της πόλης υπό δημοτική σκέπη. Και άλλα πολλά βέβαια…
Ο Στάθης είναι χρήσιμη φωνή και άξια επιλογής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ